poiuzf Creative Commons License 2006.04.02 0 0 12342
Lehet ám hogy csak 250ezer:))
Egyéb karbantartási és szerelési hibákra is fény derült ám.
Ugyanis a visszarakón Svédországban (laza 1000km üresen) nem tudtam rámpára állni, mivel az autó nem indult, mintha nem lenne üzemanyag olyan hangokat hallatott. Az ötletek itt is jöttek, adagolóról szereljek le ezt-azt, vagy ami még jobban tetszett hátha nem kap áramot a generátorról vigyem át egy dróttal a 24v-ot. Ha értenék az autószereléshez sütne a nap igérnének valami pénzt kapnék munkaruhát/kesztyűt lehet hogy meg is próbálnám. Aztán egyszer csak beindult az autó, a szakértők szerint valami kapcsoló túlmelegedhetett, relé beakadhatott (ja leállítani is sokszor csak úgy lehetett ha a hozzá való relét megmozgattad, ezt meg bírtam javítani 10perc alatt el tudjátok képzelni ez egy hozzáértőnek mennyi idejébe tellett volna, az autó elég régen így ment). De azért szétszedették volna velem az egész autót, telefonon keresztül. Amikor beindult az autó nem az volt az első hogy irány haza amig működik hanem hogy várjunk még valami fuvart. Másnap megint nem indult aztán igen el a szervizbe, de mivel Svédország nem a DAF hazája a szerelőnek semmi műszere nem volt hogy kimérje a hibát, el akart küldeni egy kb100kmre hazairányba fekvő másikba. Nem lehet hátha innen lesz fuvar.
Délután 4kor telefon, holnap reggel 8ra legyek Neubrandenburgban laza 6+2 óra vezetés meg egy kompolás, hát nem értem oda.
Majd a végére még egy hiba: A számítógép menet közben jelezte hogy az egyik fékkörben a nyomás 0ra esett. A hiba hihetetlennek tünt a másik körben oké volt és termelni is tudott bele, meg a fékezésekkor sem fogyott gyorsabban és fékezni is ugyanúgy lehetett. Telefon, kiderült hogy a számítógépet is buherálták ugyanis mindenféle hibákat írt ki amik nem is voltak. Magyar megoldás: csináljuk meg hogy ne jelezzen, még véletlenül se keressük meg a hiba okát. Ja és okosan megállapították mi a baj: túl sok víz van a tartályban (ahaaha).
Hát azthiszem ennyi.
Norvégia és Svédország szép csak inkább júliusban kéne menni.
Előzmény: MALWIN (12339)