HP13 Creative Commons License 2006.04.01 0 0 910
Köszönöm a kérdésed. Hidd el, hogy elég sok angollal találkoztam már ahhoz, hogy véleményt formáljak. Remélem nem lesz ebből hosszas vita, amiért ezt mertem írni. Azért mert valakinek más a véleménye, még nem kell nekiugrani és a fejéhez vágni, hogy a szerencsétlen egy angollal sem futott össze. Én nagyon bírom ezt a fórumot, és már többen is írták, hogy milyen klassz hely, ezért nem gondoltam volna, hogy épp én zavarom meg a könnyed beszélgetést. Bár lehet, hogy túl érzékeny vagyok és túlreagálom a dolgot.

Elég sokszor jártam már angol földön és nagyon sok barátot szereztem. Pl. ha már focimeccset említettünk, akkor megemlítem ott is mindig odajönnek hozzám, hogy hogy vagyok, mikor jöttem, stb stb. 6 év óta angol pasim van, ezért talán elhiszed, hogy nem csak a hírekből olvasom, hogy milyenek az emberek.

Természetes, hogy minden országban vannak bunkó emberek illetve olyanok amiket topiktársunk leírt, én csak annyit mertem mondani, hogy *szerencsére* én még eggyel sem futottam össze és én nem általánosítanék.
Előzmény: dia11 (909)