Viszont aggasztónak találom, hogy e sok év alatt az utazók legtöbbje a a mindennapos esők övében még mindíg a csapadéktól fél. Gyerekek! A nevében is benne van!
A trópusokra azok látogassanak, akik szeretik a párás levegőt, és akik nem riadnak vissza egy kis záportól.
Vicces lenne a kérdés egy szaharáról szóló topikban: "Utazni akarok, de segítsetek! Milyen hónapba utazzak, hogy ne legyen perzselő a hőség?"
A hegyekben hidegebb van, ritkább a levegő! Télen itthon eshet a hó! Tavasszal zivatarok lehetnek, a trópusokon pedig eső esik!
Ne az izgasson már mindenkit, hogy mért.... Inkább az a szörnyű, hogy én az esős évszakban, nem elég hogy trópusok, nem láttam esőt!
Ez sokkal nagyobb baj, mint ha ott ahol kell, esik!
Bár bevallom nem vagyok meglepve! Nemrég egy utazás során megneveztük az épp fejünk felett elsuhanó madarat: "szarka", mire egy utitársunk meglpve kérdezte: "Mi vagy te? Ornitológus?":-)
A Maldívra látogatok 90%-a a koralokat növénynek gondolja... És sokan a tropikáliumba (nem belekötni, nem tom hogy kell írni) látnak először halkat, hiába járták meg a koralzátonyt!
Hát ez van!:-) Bele kő nyugonni!:-)
Laci