Na akkor nekikezdek néhány válasznak, ami mára belefér:
Először egymás mellé teszem a hozzászólásod elejét és végét:
Elöször a kedvenc mondatom: töltsön el mindenki egy promóciós hetet Tenerifen, csaknem minden kötelezettség nélkül.
...
nem értem a célodat. annyi energiát ölsz bele, utánaolvasol, keresel számolsz, vitázol. Miért? Ingyen teszed... de miért?
Ha jól értem, te semmit nem teszel ingyen? Akkor az ajánlatod mögött az van, hogy részese vagy a biznisznek? Vagy te teszel valamit ingyen, de a másikról nem tudod ezt feltételezni?
Te pedig minden gondolkodás nélkül elvetted az illuzióját. Ez otromba dolog.
Lehet, hogy otromba. De ez a forum nem lelki segélyszolgálat. Ha nem veszem el az illuzióját, akkor esetleg másik emberek is beleesnek.
Viszont akinek az az érve, hogy nekem van több diplomám is, azzal szerintem lehet otrombán is viselkedni.
hiányolod az etikai kódexet, pedig létezik.
Amit írtam: Amit elvárnék az inkább egy etikai kódex lenne amit a tájmser értékesítők maguk dolgoznak ki, vezetnek be és tartanak be.
kértem attól a skót cégtől ajánlatot, akinek a honlapjára felhívtad az árak végett figyelmünket. A második levélre sem jött értékelhető válasz. Egy ismerősöm szerint pedig vigyázzak a külföldi cégekkel, mert ha előre elutalom a pénzt, nem biztos, hogy utána kapok is vmit.
Nem tudom, melyiknek írtál. Amelyiknek én írtam az válaszolt, sőt még sürgetett is utána, hogy mi van.
Leírták, hogy a jogot letétbe helyezik egy nagyobb pénzügyi cégnél (ami ellenőrízhető) és a fizetség után ők adják át.
Persze van kockázata, nem mentem bele részletesen, mert nem szándékozok venni és senkinek sem ajánlom.
De miután Tenerifén havonta tartoztatnak le timeshare ügynököket csalásért nem tudom melyiknek van nagyobb kockázata.
Vannak ismerőseink, akik milliókat áldoztak vadászvizsgára, fegyverre, ruhára, de valójában szinte sohasem használják/hordják azokat.
Mondtam, akinek ez státusz szimbólum az vegye. Az már magában hülye egy tájmsér nem fog változtatni.
...almát az almával, körtét a körtével. ....
Ezt elég egyszerű mostmár. A TS helyeken lehet bérelni is apartmanokat. Azoknak pontos áruk van.
Amúgy a csillagok azért adnak egy tájékoztatást. Egy csillagos szállást hasonlítsál egy csillagossal és rögtön almát az almával.
vki itt írta, hogy csak azok használhatják ki jól, akik sokat és családostúl utaznak... nem tudom, de biztos ki lehetne számolni.
Nem én voltam. De én is várom a számokat.
szavahihatőség: a jeges fiú azt mondta, hogy a biróság előtt a kollégák biztos azt tanúsítanák az előadás menetéről és minőségéről, amit a cég elvár tőlük.
no comment
szindbaddal egyetértve újra elmondom: az a hibás, aki aláír.
Lásd jeges hozzászólásását.
Tudtad, hogy angliában nincs olyan méretű tesco, mint itthon?
Nem tudtam. Én láttam akkorát mint a magyar. De láttam benzinkút melletti picurkát is.
jó lennne ha az angol szövegeket magyarul is mllékelnéd
Jó lenne. De nincs annyi időm.
Folyt köv.