QAF Csibészke Creative Commons License 2006.03.27 0 0 261

Most ertem a vegere.:)

Szoval.

 

"Én eddig azt hittem, az jobb a női versenyzők számára, ha a férfiember – minden más egyéb szemponttól most eltekintve – kellő ideig ügyködik, mintsem hogy jóval előbb abbahagyja, mint a partnere. Tévedésben éltem eddig? Jöjjön egy értő és érző (női) lélek és magyarázza el, mit is kellene legközelebb tennem!"

 

Az en eddig azt hittem-mel o is ugy volt, hogy valami olyat hitt, amirol Te nem tudtal, es evvel a te hivéseddel is az a "baj", hogy errol meg o nem tud. :)

 

Aki nem tud egyejszakazni, mert tullelkizi, es mert valojaban olyan egyuttletre van igenye, amilyen kedvesi kapcsolatban lehetseges csak, az ne egyejszakazon!:) Ez a tanacsom Neked!:)

Minden felindulasodat ertem, erzem, es ennek konkluzioja EZ nalam.:)

 

Legkozelebb tenni: kialakitani azt a kommunikacios viszony a holggyel (ertsd: banyával) :), amelyben ez es egyeb kellemetlen erzeseid, ertetlensegeid - ha maskent nem, hat UTOLAG - kibeszelheto, es nem a forumon vagy kenytelen erdeklodni.;) Ha ez nem egyeztetheto ossze a macsó enkepeddel, akkor ird felul a macso enkepedet, mert Neked - szamomra vilagos - szukseged van arra a kontaktusra, amit evvel a banyaval meg akartal sporolni..:)

Miert akartad megsporolni?

Miert nem kerdezted meg tole, mit szeretne?

Miert mesz a magad feje utan, es amikor nem az lesz, amikre szamitottal, meg akkor is nem kerdezed meg őtet, hoyg o igy gondolta-e? Mire vagyik?

En majd' megpusztultam, hoyg a fiunak elmondhassam, mire vagyom vele, de csak o mondta, mondta, miket akar a testemen machinalni es kozben atelni!

Egyszer sem mutatta, hoyg hajlando engedni annak, hoyg en simogassam, kenyeztessem.

Szal kommunikacio, kommunikacio, IDO : mert kell a lelkednek, es nemcsak a fejeugras "mindig"..:)