Kedves vaterló!
1. Hát sajnos hétvégén nincs sok remény abban a déli időpontban stemplizni Ősagárdon. Mi éppen most nosztalgáztunk arra a múlt hét végén (Katalin puszta - Felsőpetény szakaszt jártuk be) és délután kettő felé, amikor Ősagárdon voltunk, zárva volt a kocsma. Viszont már kocsival Felsőpetényből visszafelé jövet útba ejtettük du 5 felé, mert ott volt megbeszélt találkozónk egy Nógrádból indult társasággal, születésnapot ünnepelni! Na, akkor stempliztünk!
2. Szorosan véve mi sem áthaladtunk Kőszegen, mert ott szálltunk meg. Ebben az esetben pedig a túrát megszakítottuk és csak másnap indultunk tovább. Szerintem ez semmiben nem különbözik attól, mintha két külön időpontban jártunk volna arra túra befejezéskor, illetve újabb túra kezdetekor.
Szvsz ezzel a vasúti bélyegző kéréssel eleve feltételezik azt, h vonattal érkezünk a városba! Mert mi van akkor, ha busszal, autóval, kerékpárral, vagy akár szánon érkezünk oda?
Hát nem tudom! Talán nálam okosabbak is hozzá fognak szólni ehhez. De mint már mondtam, a fiamnál a GYKT és a tájegységi jelvények odaítélésénél elfogadták a kemping bélyegzőjét.
3. Szóval Te is ebben a nagy faluban lax?