VagyVagy Creative Commons License 2006.03.24 0 0 42

A Köztársaságért? Magamért!: Az igazi Gyurcsány

2006. március 24. 13:21

 

Loppert Dániel a Fidesz ifjúsági tagozatának vezetője a budapesti Puskin mozi kávézójában sajtótájékoztatón mutatta be a www.magamert.com című Gyurcsány Ferenc antiblogot.

Loppert Dániel úgy látja, hogy az elmúlt hónapok kampánynak nevezett kormányzati önreklámjának központjában Gyurcsány Ferenc kormányfő állt, aki rendszerint még az ipari kamerába is belenyilatkozott.

Olyan hatalmas lett az arca, hogy az már a napot is elhomályosítja - utalt arra a tizenhét emeletnyi, Gyurcsány Ferencet ábrázoló óriásplakátra, amely az M3-as autópálya bevezető szakasza mentén látható egy lakóházon.

Loppert Dániel szerint a kormányfő étkezési szokásairól, szűkebb családjáról és annak életéről sok mindent megtudhattunk, ám a valóban fontos kérdések mindeddig megválaszolatlanul maradtak.

A mi célunk az, hogy fiatalos humorral mutassuk be az igazi Gyurcsány Ferencet - jelentette ki. Hozzátette: ebben nyújt segítséget a www.magamert.com címen elérhető weboldal, ahol a jó ízlés határain belül számos információ, kép és hanganyag orientálja ebben a témában az odalátogatót.

Több szem többet lát alapon arra kérünk mindenkit, hogy aki hasonló anyaggal rendelkezik, ossza meg velünk - mondta Loppert Dániel.

fidesz.hu