botsinkai Creative Commons License 2006.03.23 0 0 611
Nem ütős, csak arányítva. A 70+fát sokallom. :-)
Ismerem a beépítéseket, 6 kocsinkba raktak utólag a srácok és pl az Opel Astránál tuti kellett 2+ hosszú fémcső a készlethez.

A kályha Eberspächer Hydronic D5 WS, TP5 távirányítóval 290e (ebből 75e a távirányító). (Ha jól emléxem). Ha gondolod, megkérdezem holnap a pontos, napi árat.

De nem szeretem az Ebert :-) Remélem, a Webasto jobb, a Merciben gyárilag ez van, most még jó. A BMW-vel ti nem foglalkoztok, BMW szervíznek lövése sincs... bosszantó... lehet, hogy átviszem az Eberes srácokhoz, olyan sokban csak nem térnek el, végülis ugyanaz a funkció...

S épp azért mondom a telefonos távirányítást egy átalakított mobillal, mert ennek a 75e-nek is töredéke és sokszor nem tudtam használni a simát (pl amikor gyorsan kocsit akartam cserélni, de 20 km-ről nem tudtam beindítani a fűtést, vagy pl a télen a színházból sem érte el a távirányító a kocsit, így pont a lényeg veszett el és mehettünk haza hidegben...).
Ráadásul a mobilnál van még egy extra: ha az ember a riasztókimenetet megfelelő átalakítón keresztül ráköti a telefon gyorshívás funkciójára, akkor a riasztást tuti meghallja az ember. :-) Vagy legalábbis meg tudja mondani a híváslista alapján, hogy mikor vitték el a kocsit :-)))))) Vagy :-(((

Ezek is csak infók :-)

Előzmény: Csacskamacka (608)