Tavász Creative Commons License 2006.03.23 0 0 215

Ez a kaja biztosan jó lehet azoknak, akik rá vannak hangolva az ilyen féligsütött -Angolos - ételkhez.

Nálunk inkább a szűzpecsenye középen felszúrva egy sütnivaló kolbásszal a közepébe belesültve az inkább számomra jobban cseng.

Ettől még neked lehet más a véleményed, mert te az ínyencek közé tartozol :)

 

Mártás:

Forralj 1 dl vizet, önts bele szóját, vegetát, fehérbort vagy pezsgőt, kevés ciromlét, sót , borsot, kevés foghagyma olaj vagy foghagyma, két csipet cukor, és sűrítsd be egy kevés étkezési keményítővel.

Ha valamilyen húst sütök, a szaftból szoktam ezt a mártást elkészíteni, akkor kevesebb vegetát rakok bele, de a bort vagy pezsgőt nem hagyom ki. Az adja meg neki a pikáns ízt.

 

Üdv: Tavász

Előzmény: ZsuR (214)