pestigyerek Creative Commons License 2006.03.22 0 0 9379

maradjunk annyiban hogy ha felhasználó lennék akkor a tapasztalataimról írnék és nem kérdezősködnék. Arról meg nem mondok véleményt amit nem próbáltam....

De most már csak azért is megveszem hogy beszámoljak a hatásáról, és "hiteles" véleményt mondhassak a termékről! Előtte csinálok egy "pontos" mérést. (fogyasztás, teljesítmény (fékpadon mérve) és zajt is mérek).  A gondom csak az, hogy olajcsere elött és után mérve adalék nélkül is más zaj értéket mérnék. fogyasztásban és teljesítményben talán minimális lenne a különbség. Ha összedobjátok az olajcserém árát (9.000,-) és teljesítménymérés árát (5.000,-)szívesen mérek friss olajjal zajt, teljesítményt, stb adalék nélkül majd ismételt olajcsere után adalékosan ugyanígy!

Ez persze vicc akar lenni, de így lenne korrekt a mérés, na meg úgy ha minden körülmény ugyanaz lenne (hőmérséklet, páratartalom, útvonal, átlagsebesség, stb).

Megpróbálom azonos körülmények között elvégezni a tesztet.

Egyébként üzemanyagrendszerbe is van jó néhány adalék amit az üzemanyag forgalmazók beletesznek a saját anyagukba, én még azt is bele fogom önteni, ha lúd legyen kövér.

Várom kritikus válaszotokat, hiszen azért vagyok itt...

Előzmény: SLX-350 (9378)