mmormota Creative Commons License 2006.03.22 0 0 17662

A vak Mmormotának külön felhívom a figyelmét, itt NÈGY EGYENLET ÀLL és belölük kettö teljesen az én levezetésem! (Ö ezeke nem veszi magától észre.)

Azt írtad, végeztél velem, de nem sokáig tartottál ki az elhatározásod mellett...

 

Kevered az egyenlet felírását általános formában, és a levezetést.

 

Nagyon nagy a különbség köztük.

Próbáltaéak rávezetni élenjáró világegyenletemmel, de nem vetted a lapot. Még egy kísérletet teszek.

 

Felírtál általános formában egy egyenletet. Mint én a PQ=0 egyenletet. :-)

 

A következő lépés az lenne, hogy kifejted az általános alak részleteit, pl. az E kötési energiát stb.

 

Az ezután következő lépés lenne, hogy néhány demonstratív esetre megoldod az egyenletet. Pl. kiszámítod a hidrogén spektrumvonalait, a müon bomlási idejét, ilyesmit. 

 

Az így kapott eredményeket össze lehetne vetni a kísérleti eredményekkel, megfigyelésekkel. Ha stimmelnek, le tudsz cikkeket közölni komoly folyóiratokban. Ezután sok kutató ráveti magát, és megspórolnak neked egy csomó munkát, ti megnézik, más esetekben is stimmel-e.

 

Ez a dolgok menete. Ebből neked az első lépés van meg, ott tartasz mint én a PQ világegyenlettel. Egy különbséggel: mérhetetlen öntömjénezést folytatsz, és a csapból is folyatod az első lépést. Ahelyett, hogy megtennéd a másodikat.

 

Ezen kívül kísérleti eredményeket, rengeteg független kísérlet eredményét egyszerűen semmibe veszed. Nem csak az ejtőtornyos, ingás, műholdas kísérleteket, tehát nem csak a legszűkebb rögeszmédhez tartozókat. Hanem pl. a fényelhajlást is. Stern-Gerlachrókl se szoktál értekezni, mikor a spin letagadása kapcsán rutinszerűen megemlítem...

 

Különösen bosszantó, hogy képes vagy akár ezredszer leírni, hogy senki sem képes kimérni amit te mértél. Persze hogy nem képes, mert te rosszul mértél, ők meg jól mérnek. Ez a sivár helyzet.

 

Előzmény: iszugyi (17659)