thpt Creative Commons License 2006.03.21 0 0 11

Vitát erről nem akarok gerjeszteni, mert ugyanolyan terméketlen, mint az utakról folytatott...

 

A mondatod első részével teljes mértékben egyetértek, de a második részével már nem! Tudiillik, ha nem mondjuk el a véleményünket, akkor azt fogják hinni a tisztelt tervezők és megrendelők, hogy mondjuk 1,6m széles kétirányú kerékpárút teljesen elegendő két 1 méter széles kerékpáros számára. Pedig tudjuk jól, hogy nem.

Megjegyzem már értünk el sikereket, és még "csak" 4 hónapja dolgozunk intenzíven!

 

(Csak zárójelben kérdem meg, hogy tegnap este voltál e az A38-as hajón tartott kerékpáros beszámolón? Mert, ha lettél volna, vagy ha figyeltél volna rájöhettél arra, hogy csak ha nagy szánk van és hangosak vagyunk, akkor tudunk elérni eredményeket ebben a hatalmas bürokratikus államaparátusban.)

 

Terméketlen pedig mindaz, amit azzá teszünk, de egy vita soha nem lehet terméketlen, hiszen mindegyik fél megismerheti a másik oldal gondolatát, véleményét, sőt akát az eredeti elképzelését is módosíthatja, hogy mindegyik fél részére megfelelő megoldás keletkezzen. Nem azt mondom, hogy mindaz, amit képviselek, összeszedtem és megfogalmaztam tökéletes! Mert ha az lenne akkor most nem lenne ez a fórum, nem lenne vita, mert "minden nagyonjó, minden nagyon szép" lenne.

 

De mint mondtam, hasznos emberek kellenek, nem pedig partvonalbeliek, akiknek csak a zajuk nagy, de persze minden egyéb pozítiv eredményt szívesen fogadnak.

 

Figyelmedbe ajánlom ismét:

Gondold végig, hogy ezt az energiát, melyet a szó elleni hadjáratba fektetsz, azt hasznosba is adhatod, hogy normálisan közlekedni tudjunk, ne legyen túlélőtúra egy-egy kerékpározás egyesek nemtörödömsége miatt. Ajánlom gondold végig, aztán ragadj csak klaviatúrát.

 

thpt

 

Előzmény: trek1 (10)