Newbuiltflat Creative Commons License 2006.03.21 0 0 16

...tehát ahogy ígértem, folytatom...

 

A szlogen még mindíg: Az új lakás tényleg jobb, de...

 

...ha nem jön mégsem senki javítani, nem árt ha tudod, hogy téged a tartós használati cikkekre vonatkozó 151/2003  kormányrendelet és konkrétan az új lakást vásárlókat pedig a 181/2003. Kormányrendelet (aki esetleg kéri, annak elküldöm) véd!!!!!!!!!!!! MÉGPEDIG 3 (!) ÉVIG, AMI CSAK TÖBB LEHET, KEVESEBB NEM!!!!!

A baj ott kezdődik, a tündibündi szerencsevadász fejlesztő a nagy lét leszakítva felszámolódik, vagy mivel annyi esze nincs, hogy két sort összeadjon, tönkremegy, becsődöl. Sajnos egy kezemen sem tudnám megszámolni, hány ilyet láttam. De még mindíg fordulhatsz a kivitelezőhöz, mert neki is fennáll a kötelezettsége, de az már egy rögösebb út, lévén jogviszonyban közvetlenül nem állsz vele. És tudod mi a legszebb? Hogy ugyanaz a brigád Himihumi 2 Kft néven átmegy az utcátok túloldalára, és egy új beruházás alkalmával megint lehúz 50-100 családot. TÉNYLEG LEGYETEK ÉSZNÉL!

 

... pár hete egy kerekasztal beszélgetésen jártunk az OLÉH elnökénél és az ott elhangzottak alapján nem sok jóra számítok biztonság területén. Most a nagy sláger a bérlakásprogram, teljesen arra fókuszálnak. A beruházók meg röhögnek, mert nincs az a hülye, aki biztosíték nélkül épít majd szociális alapon, és vár 15-20 évet a megtérüléssel...

 

folytatom...