deps Creative Commons License 2006.03.20 0 0 116

nem értelek titeket mestereket!

 

miért kell mechanikus adagoló?????????? lehet hogy h*lye leszek!,de a közösnyomócsövet meghagyjátok?????? miért alakítjátok mechanikusra????? emléxem, hogy anni a nagy benyómikinek volt a terracanja hogy a mocit visszaalakították úgymond régitipusúra.... akkor azt mondta, hogy a nyomócső az nem jóóóó..... miért???????????

 

ezt a fokozatba tartást nem értem!

 

kérdezek: az automatának vannak fokozatai: 1-2-3-esetleg 4-aztán d-n-r-p! úgy érted, hogy az alsó sebességi fokozatokat használják???????? lást 1-2-3v4 amit gondolom exttraként beleraknak....... máskép nem tudom elkpézelni....

 

a lukács mociról vagy másról azt szeretném megkérdezni, hogy azt a nagyobb tudrót hogy kell elképzelni????? azonos tipusu audiról leveszitek a turbót és rárakjátok..... most agyalok, hogy nincs is nagyobb tdi az audinak...... annyira nagyon belenyultok-e, hogy vezérműtengely, vagy belemarás a fejbe???????? könnyítések vannak e forgóalkatrészeken????????

 

a gombikocsin mondod a nagyobb turbót.... ott a nagyobb a 32es cdiről való????? tényleg a teherautó-turbó kompatibilis a személyautóéval?????? lásd spriter-c or e klass????????

 

a másik, hogy azt tudtam vagy tudni lehetett, hogy baba megfogja építeni a dízelprotót, és még talán azt is elsütötte, hogy nem is egyet akar csinálni, hanem kettőt-hármat...... akkor ős is át fog nyergleni???????? én mondjuk kicsit meglepődtem azon, hogy a baba egy audi mocit rakott bele a protóba, és nem mercit..... tényleg mi dönt azon, gogy ki milyen motort rak bele?????? gondolom nem a mobilét nézik és hazahoznek egy kuka kocsit amiben megmaradt éppen a motor, és az lesz az erőmű?????? :)

 

fotók lesznek a kocsitokról??????? majd kicsit bővebben, ha lehetne a járgányról!

 

ja te is ott vagy versenyeken??????? lásd szerelő vagy néző??????????

Előzmény: krezidiesel (115)