Allrounder999 Creative Commons License 2006.03.18 0 0 117

Üdvözlet mindenkinek!

 

     Legfőképpen motoros társaimnak kevésbé autósoknak! Tudom a fórum témához  hozzászólás 2005 ben volt utoljára! De azt hiszem ez aktuális maradt!

Szeretném tisztázni mindkét tábor irányelveit. Pl az autós aki nem szezonális jármű vezetője mivel a kaszni védi az időjárás körülményeitől vs. motoros aki épp ellenkezőleg tavasz közepétől kb ősz elejéig vezeti járművét persze kivétel a futár motorosok, idős simsonosok meg aki fagyálló na mind1 a LÉNYEG ITT VAN SZEZONÁLIS NEM SZEZONÁLIS! Szerintetek a motorosok télen mit csinálnak? Nagyon sok autóval közlekedik, tehát a legtöbb okos beszóló motor vezetési tapasztalat nélkül képes fikázni azokat akik máris 2vel rendelkeznek! Szegyen ami ebben a tetves országban megy szégyenlem magyarságom főleg az ilyen beszólók miatt akik más halálát kívánják egy kurva reflektor miatt! Pedig én is ott röhöghetnék a szétnyílt fejeiteknél amit a kaszni nyomott szét mert egy kamion odapaszírozott a villanykaróra! Emberek vagyunk de van tolerancia is a világon! Nem tagadom nagyon sok divat motoros is van köztünk azokról én se mondhatok túl sok jót de halálát nem kívánnám senkinek azzal a szöveggel hogy letolom az útról meg hasonlók! Bárki ülhet még motorra és akkor döbben rá ezekre! Könnyű vigéckedni egy nyitott járművel szemben! Amin a protektoros bőrszerkón és a sisakon kívűl semmi nem véd minket!        A refire visszatérve!!!! A LEGTÖBB MOTOR BIZTONSÁGI OKOKBÓL RENDELKEZIK AUTOMATA TOMPÍTOTT FÉNYSZÓRÓVAL AMIT UGYEBÁR NEM LEHET LEVENNI!!! MÁSIK HA NEM IS AUTOMATA A KRESZ SZERINT IS KÖTELEZŐ VÁROSON BELÜL KIVÜL EGYARÁNT! AZÉRT HOGY A HANGCUCCAITOKTÓL ELSÜKETÜLT FEJETEKBŐL IS KILÁSSATOK! A TOMPÍTOTT MEG UGYEBÁR NEM MEGFELELŐ SÚLYELOSZTÁSOKBÓL ADÓDÓAN HATHAT REFLEKTORNAK! NEKÜNK NINCS FÉNYSZÓRÓ MAGASSÁG ÁLLÍTÁS MINT AZ AUTÓKBAN SAJNOS NEM MINDENKI NÁDSZÁL KARCSÚ. ÉN PL MÁZSA HÚSZ VOK MAXIN VAN A RUGÓ ELŐFESZÍTÉS ÉS IGENIS KICSIT BELEVILÁGÍT A TOMPÍTOTT A KOCSIKNAK ERRE MI VAN VILLOGTOK MINT A FÉLŐRÜLT, VÁLASZOM CSAK ANNYI SZOKOTT LENNI HOGY KESZTYŰS KEZEM KÖZÉPSŐ ÚJJÁT KECSESEN KINYÚJTOM!!! AZT HISZEM ÉRTHETŐ VOK. TALÁN NEM MEGLEPŐ HA MI MEGYÜNK TOMPÍTOTTAL ÉS TI AUTÓSOK MINDEN EGYES ALKALOMMAL A POFÁNKBA VILLOGTOK UGYE 1-2 MÉG OK DE MÁR AZ 5IK AUTÓNÁL KEZD TELE LENNI..... EGYSZER DIREKT LEHÚZODTAM ÉS VÁRTAM A REKLAMÁCIÓT DE ÉRTHETETLEN MÓDON TOVÁBHAJTOTT AZ ILLETŐ AUTÓS! LEGYEN MÁR VÉGRE BÉKE MINDKÉT FÉL KÖZÖTT AZ ISTENIT!!!!!!!!!

 

 

Aszem részemről ennyi, ha nem tetszik ne olvasd, ha meg elolvastad viseld a kritikákat amiket  ésszel megáldott egyének rögtön felfognak!