"Meg merem kockáztatni, hogy a szavazók több mint 90%-ánál jobban tudta, hogy Magyarország vezetésére melyik párt alkalmasabb."
???
Visszavonulok a topictól, mert amit mondani tudnék, nagyon személyes, és semmi helye és értelme nem lenne. Örülök, ha tetszett a film - nekem is élmény volt.
Az, hogy a "főhős" kit szeretett életében és kit nem, magánügy. Olyan furcsa, mindenki úgy él, ahogy akar, de ha valaki a magánéletét is filmre viszi, akkor csak lehet rá reflektálni. A felesége sokat kibírt, de az, hogy 20 éven át miért nem vette feleségül őt, aki miatta (is) vált el, miért nem akart tőle gyereket, miért volt mellette/helyette egy csomó más nő ezalatt... aki felhívta a figyelmet arra, hogy "felesége egy parasztcsaládból származott, akit az ő nemesi családja nem tudott elfogadni" - fenéket, ő nem tudta elfogadni, hisz csak azt becsülte igazán, akinek "4-5 generációra visszavezethető könyvtárral rendelkezett" (ez nem azt jelenti, hogy nemesi családból származik az illető?)...
Sajnos a sok pozitívum mellett sok ellentmondás is van a filmben, sok póz és önáltatás. Bocs hogy én voltam itt Lucifer, de ugye nem kötelező tömjénezni a címadót.