MarK Creative Commons License 2006.03.17 0 0 94

Mivel személyesen nem ismertem, nem tudok vitatkozni Veled. Lehet, nem is kell:).

 

Igen, a szituáció emberközelibbé tette. Egyébként pedig tetszett, hogy a hiúsága ellenére nem arról szólt a film, hogy instenitse magát, sokszor beszélt a hibáiról is, amennyire lejött, volt önkritikája.

A nőkkel való kapcsolatainak boncolgatásakor nem találtam semmi problémásat: szinte mindenki így van ezzel - sikerélmény esetén van önbizalom is. S valljuk be, a kor előrehaladtával természetes módon csökken a "vadászösztön" többek között azon okokból is, amit PT elmondott.

Úgy tűnik, tényleg nehezen állapodott meg, talán - ahogy mondani szokták - "két végén égette a gyertyát". Elég későn nősült, de amit a házasságáról mondott, abból számomra egyértelműen az derült ki, hogy szerette a feleségét.

 

A világ-vége hangulatról: a depresszió talán túlzás, de egyébként aki ilyen rendszeresen politizál, akit ilyen mélyen foglalkoztatnak az események, az nyilvánvalóan nagyon csalódott a kedvezőtlen eredmény hatására. Akit nem érdekel annyira az egész, még csak el sem megy szavazni, vagy netán elmegy azért, de csak kötelességből, az nyilván nem lesz elkeseredve...lepereg róla a dolog.

Előzmény: bkitty (93)