bolsh Creative Commons License 2006.03.16 0 0 49

Szia!

 

Az elektromos meghajtáson korántsem léptem túl! Meg fogod látni amint előlépek a 7. széria épülési szakaszaival.

 

A láncfűrész olyan jó ötletnek minősült, hogy autós dinasztia szomszédaink -felhasználván az ötletemet- építeni akarnak egy fadöntő (125ccm) fűrészből egy olyan "emberes" gokartot, persze pusztán szórakozási célból.

 

Ha már a Duna mellékágáról esett szó, akkor elmesélem hogy nekem is van elektromos meghajtású gumicsónakom (Z) a Dunán, (eredetileg a Szelidi-Tóra vettem, de a nagy folyó jóval izgalmasabb -horgász szemmel) és bár az egy gyári elketromos motor, helyette/mellette mégis építettem a damilos fűnyírómra egy csónakmotor adaptert (damildob le.. hajócsavar fel..), így választhatok; füvet nyírok, vagy motorral járok a Dunán kedvenc helyeimre (mint a fórumon), a kettő együtt nem megy. Volt régen jóval nagyobb és erősebb csónakom is, de meguntam, nehéz volt cígelni, autó kellett hozzá, nem ért annyit. Egyszer-kétszer húztunk vele vonóernyőt és siklóernyőt, de vonóernyőnek gyengus volt, siklóernyőnek jó volt, de avval meg nyűgös volt a vízreszállás, és az ernyő jóval kényesebb volt a fasori turbulenciákra.

A gumicsónakot motorostul letolom egy kordén a háztól 150-200 m-re lévő folyóhoz, és nekem ez a fajta egyszerű kényelem többet ér a sebességnél.

 

Igen, egészen biztosan láthattál már pol fórumban. Bár kb fél éve csak egy pol topikba jártam rendszeresen, de az túl cizellált nyelvezete, és mély intellektuális tartalma miatt követhetetlenné vált a polmoderatúra számára, így jobbnak vélték törölni. Pedig közéleti személyek is jártak oda konzultálni. A törlés óta végképp elment a kedvem a polfórumoktól, az együgyű vezérlés miatt.

Előzmény: hzolee (48)