Ízirájder Creative Commons License 2006.03.15 0 0 245

Szia.

 

a mi gépünk 14:40 körül landolt és 15:15-kor már indult a buszunk a központi pályaudvarra.  a lentebb írt weboldalon természetesen találsz menetrendet is, egy bizonxos időintervallumra kell foglalni a jegyet, azon belül általában 3-4 járat is közlekedik. visszafelé csúcsforgalomban jöttünk és jó másfél órásra sikeredett az az út, ami befelé csak 40 perc volt.

ha leszálltok a shuttle buszról (mindegyik ugyanott áll meg) akkor a pályaudvar épületében tudtok venni jegyet a helyi közlekedésre, bármelyik újságárusnál.  3 euro a napijegy, és asszem 5,5 a 2 napi.  A szállóhoz a 33-as villamossal kell mennetek. Ha kiléptek a pályaudvar épületéből akkor jobbra kell tartanotok, majd balra, át egy nagy téren. Ha átmentetek a téren, lesz egy kétsávos út majd egy villamospálya. Ha háttal álltok a pályaudvarnak, akkor a balról-jobbra közlekedő 33-asra kell felpattanni és 14 megállót zötyögni. Ha leszálltok, egyenesen kell menni, át két kisebb úton, és az onnan már a Via Francesco Feruccio. (egy BMW szalon van a bal oldali utca sarkon) Egy magas ház és egy RAI tévétorony van a szállóval szemben. Odaadjátok az octopusos vouchert, a becsekkoláshoz az útlevelet, és kaptok egy "kulcsot" onnantól viszont semmi más teendőtök nem lesz. Ja a kulcs: először érzékelő megnyom az ajtón, aztán kulcs vízszintesen odatart :)

A város - az utca azon végéről, ahol a 33-asról leszálltok, a BMW szalon előtt pont  - az 1-es villamosal megközelíthető, de ha a másik irányba sétáltok - február 6. tér- akkor onnan a 27-es és a 19-es a nyerő. Mindkettő a tér túloldaláról indul.

Az utolsó vacsorát sajna nem láttuk, de megpróbáltunk a helyszínen is mindent, ha már az internetes foglalás nem jött össze. Az útvonalra már nem emléxem, de ígérem begyűjtöm az infót ha hazaért a bnőm, mert ő az útvonalak nagy ismerője :)

 

 

bármi kérdésed van, ne kímélj, még frissek az élmények. :)

Előzmény: Veronica Pinter (243)