Amida Creative Commons License 2006.03.14 0 0 225

Kedves Zoroastro, nem úgy "készültem" ám ahogyan Te gondolod.

Figyelj!

Olyan jó 25 éve, valami mélységes lelki válságban voltam. Valaki ajánlott egy könyvet. Az volt a címe: Emlékek, álomok, gondolatok. Jung élete.

Nagyon sokszor elolvastam, hiszen a lélekkel foglalkpozott.

És, egy nap - egy álom után - jött a kényszer, hogy jegyzeteljem ki azokat a dolgokat amikkel foglalkozott.

Ez után mindenfajta kiváncsiság nélkül elmentem és kezdtem vásárolni a könyveket.

Nem egynként, nem is olvastam egyet sem, amíg össze nem szedtem az elérhetőket. Aztán nekikezdtem. Egymás után abban a sorrenbenahogy Nála előjöttek mindet elolvastam. Mire a végére értem már más voltam. Olyan álmaim voltak ember, hogy nem is merem elmesélni, mert még hülyének néznél.:) Tudom, hogy mennyire azonosultam Vele, d nem bántam, de azért elolvastam a jelentősebb kritikákat Róla.

Rájö9ttem, hogy rakta magát össze és hogyan lett "kész".

 

Vagyis csak annyira vagyok fura, mint Jung professzor. Ő adta az elméletet, és a fonbaaz is. Az élő mesterem 20 éve kontrollált és útmutatásokat sőt utasításokat adott. Mikor kimentem LA.-be akkor szakítottunk. Jezsuita volt. Japánban szolgált 15-16 évet.

Korábban már foglalkoztam küzdősporttal, de csak akkor ismertem fel bennük a lényeget. Dinamikus meditációk!

NA EBBŐL ÖSSZEÁLLTAM ÉN, ÉS EZ NEKEM GÖMBÖLŰ!

 

Teljes magabiztossággal írtam felül Szepes Mária duálelméletét, és a keresztény duálelméletet. Én jártam azon az úton. Éltem benne, és azzal éltem - nekem nem kell magyarázni mi az? Platon...hahahahahhaha...so, a mesteremnek igaza volt. Az én mesteremnek...érted?

De. Neked ez a képed róla, okay. Találd meg, kívámo, Neked...mert más leszel Tőle.

 

Már Einstein is megsejtette, hogy vannak más dimenziók, ezen nem nyitok vitát, mert túl tudományos. Ahogyan azt is megsejtette, hogy nincs idő. De ez nem lényeges.  Ami a lényeg. Nekem nem lehet  eladni más duálelméletét. Akik megélték, mindegyiknek mást jelent ... viszont vannak közös pontok ... lehetett utólag kontrollálni. Megtörtént az is. Allright.:)

 

szia

Amida