Amida Creative Commons License 2006.03.14 0 0 215

Serenic.

Ha, már találoztunk...igaz más ajánlott Neked.

Hadd írjak le valamit. Nem csak Neked, csak a Te írásod apropóján.

Amit ide írtál ....nos ez a new age.

Nem létezik és nem értem, hogy amikor végre a XX. században a szakma tekintélyei  sőt a tudosók megállapodásra jutnak a lélek kérdésében és meghatározzák, akkor, hogy szabad ezt komolyan gondolni.

Ráadásul, a személyiség egyik meghatározója a psziché. A psziché a lélek. És a tudatból valamint a tudattalanból áll.(meg mégmás elemi is ismertek)

A lélek egyetlen esetben hagyja el a testet egész létidőd alatt: a halál pillanatában.

Minden más a képzelet szülötte. Megint egyre több tudománytalan eszme terjeng, mert erre van igény meg régen is így volt, de sci-finek, utóbb fantasynak nevezték.

Ennek oka, hogy csak valami sajátosan új megirása lehet betseller a piacon.

Lásd Daniken.

 

Nézd, lehet megharagszol rám azért, hogy ezt leírtam...de ez nevetséges butaság.

És ha valaki (én itt most ebben a kérdésben) tud valamit, ami ma a helyes és legmagasabb szintű felfogás, akkor kötelessége szólni....mert ezért tanul és ez a tudás felelőssége. Meg becsület dolga, hogy nem röhögcsélek csupán.

 

Elkezdtem Neked - a Te  kérésedre - a lélek dinamizmusáról írni a kabbalah alapján. Amit meg minden más vélemény alapján össze is lehet illeszteni a jungi valósággal. A kabbalah pszichológiáját "fedezte fel újra" Jung.

 

Figyelj, hát nem érdeke mindenkinek az, hogy ha tudni akar valamit, akkor legalább az igazat tudja, ami máratankönyvi anyag a ELTE-én?

Csak azért mondom én, mert foglalkoztam vele. Ha valakinek fontos valami, akkor találgat? Nem fog egy könyvet  egy komolybbat - és elolvassa, mint én?

De most már úgy látom egydül én szedek itt Béres cseppet.

Gondolod foglalkozna egy kiadó a kéziratommal, ha ilyeneket irnék?

Ja. Igen. Az Édes Viz. Az. Emlékszel még az "indigó-gyerek elméletre?:) hahahahahaaha, da Silvára? Alfázásra?

 

Ne haragudjál meg rám kérlek. De az élet olyan fontos kérdéseiről beszégettek...és hidd el, a szivemmel szeretném - ha tudnék segiteni.

Nem akarok "nagyokos lenni" itt ezen a fórumon. De tanultam, tudom, és ami a legfontosabb kipróbáltam magamon. Úgy élek ahogy és amit a tanultakból elfogadtam. Akármiről merészelek itt írni: azt már mind és mindig megéltem. Nem hadoválok.

Ha Te ezt a mutatványt akarod megcsinálni előbb le kell hunyni a szemed és ábrándozni...vagy meghalni...akkor legalább kivülről látod elhagyott testedet.(ez meg megint csak tény: hitelesitett halálközeli élmény)

Erre Te azt irod: a személyiség kemelkedik a lélekből. Nanemáááááá

Viszont ami kivül van a testen aminek sok helytelen nevet adtak: az a szubtilis idegcsatornák rendszere(tévesen aura) melyek a csakrákat kötik össze a külviláággal.

Régi neve a rendszernek: Pránájámá - Nádik.

 

Na jól van. Még egyszer elnézést kérek. Többet nem szólok hozzá olyan beiráshoz amivel nem értek egyet - ez nem helyes. Csak egy elvárás ezen a fórumon.

Szia

Amida

ps.: viszont, ahogy az szokás, ebben amit leírtál vannak igazságok, csak valaki mindig belekever egy mesét...hogy el tudja adni azt a könyvet, amit Te elolvastál. Bocs. És egy fontosat: én megéltem a duált és Szepes Márián is túl léptünk.(A szerelem mágiája c, könyvében ír a duálpárról nagy marhaságokat)

Az árnyékot még mindig fény okozta árnyékként éled meg.

Nos. amikor én találkoztam a párommal, az árnyékommal találkoztam. Az árnyékszemélyiségemmel testben. Te éltél már a duálpároddal?