Helleluja Creative Commons License 2006.03.13 0 0 14003

Kedves ufók meg repcsések!

ugyi jó hogy ufósok vagyunk, mert mondjuk: ismerd meg magadat meg hazádat mozgalom tagja voltam, aztán még jobban nem tudtam ki vagy mi vagyok?

tregnap láttam ismét az UFOs and the White Hause dokumentációt, s mielőtt most mondok valamit, amit nem én találtam ki, tegyük magunkat üresbe, vagy 0000 vagy semlegesbe, én kersztülésbe vagy török ülésbe vágom magamat!

Előccör is, mindent nagyon is meg kell ??? jeleznünk, aztán van a nagy ? jel, mert CIA szija, főnök Bush báchival kezdődött az egész dráma, utolsó felvonás ugyanis most ő erősen one world - lordos, amivel már megint, itt nincs semmilyen összeeskövős elmélet, hanem bizon egy kalap allatt kell hogy legyen, mindenki meg minden? ha valaki tud az alienekről, akkor ő biztos?

a proszlárma, bármit mersz modnani Bushékról: te america ellensege vagy, te nem szereted Bushékat, te a terroistákkal cimborázzol stb... ami most, mikor Hitler s a kis studenta beköpte a tanárát, ugganaz nem nácizás, hanem mi van pináczival Bilivel, rögtön a fejedhez vágják, ami megint, lehetne csak realitásba látni, s persze hogy voltak holton a holtak meg megyünk az ürbe jövő, vagy alom az lom, elem de lelem, álmom álom bákom...