Lady Wessex
2006.03.11
|
|
0 0
931
|
Lehet, hogy szétesnek azok a családok, de előtte legalább vannak....
A másik meg, hogy mint írtam, a 45 feletti pasikkal az a bajom, hogy a lányuknak érzem magam. Pedig vicces módon, ők azok, akik jobban megnéznek (sőt egyáltalán megnéznek). Szinte stírölnek (van még ez a szó, vagy kiment a divatból?) ha bejönnek az irodába, nemcsak közlik, hogy "Lady Wessex, de csinos a frizurád" hanem hozzáér a vállamhoz stb. Amerikában simán feljelentenék őket szexuális zaklatásért. Én meg kényszeredetten vigyorgok, mert gőzöm sincs mit kell egy ilyen helyzetben csinálni, (gátlásosság és kapcsolatteremtési tapasztalatlanság) hogy ne sértsem meg őket (természetesen nősek).
Meg nem tudnám elképzelni, hogy egy "apámkorúval" (ami valójában csak 10 év pluszt jelent) úgy "viháncoljak", bizalmaskodjak (pl. csikizés az ágyban) mint egy magam korabelivel. Pedig lassan már én is 10 plusz éves leszek. :-( Egyszerűen nekem ők még mindig a "bácsi" kategória. Meg nem tudnák mit kezdeni a felnőtt gyerekeikkel se... Szóval sehogy nem jó. Ez van. Majd legközelebb szexbombának születek, és akkor nem kell aggódnom a kapcsolatteremtés miatt, inkább azért, hogyan vakarjam le a pasikat. |
|