Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.03.10 0 0 207
Hát....a Scala kívülről nem egy nagy eresztés, azt meg kell mondanom...Engem meglepett, hogy "csak" olyan...ha nem tudtam volna, hogy az az, szerintem rá sem jövök!
Majd meglátod! Persze, ez a szerény külső nagyszerű belsőt takar... Olyan a Scala, mint én vagyok! :DDD
Csak vicceltem! :))
Vagy nem.

Különben, ha 18 éves lennék, még inkább a nyakamba venném a világot, mint most! De most már 28 vagyok, és bár én nem akarok családot, jól elvagyok én így magamban is, azért 28 az mégiscsak fájdalmasan közel van a 30-hoz! :((
LA-ben tényleg elég jó az idő, asszem, talán egy hajnali 8fok volt a "leghidegebb", amiben nekem részem volt.
Ha nézted az Oscar kiosztót, láthattad, hogy most milyen idő van itt. Ahol te vagy, az Magyarország? Miért van ott fél évig hideg? :))))

Na, egy kis ON téma is!:))


Szóval, ez itt Monte Isola:














Én pedig ebben a villában töltöttem a nyár egy részét:




Nem tudom, miért van mindenki megveszve a comoi tóért :)))), csak nem egy George nevű férfiember miatt? :)))
Szerintem Monte Isola is van olyan szép, és ez is csak kb 3órányi vonatútra van Milánótól. Ha a reggeli 6,10-es gyorssal elindul valaki, 10 körül már javában ott lehet!
És megéri! Gyönyörű és az emberek borzasztóan kedvesek!!! Az egész szigetet 6óra alatt simán be lehet járni, de van egy édi kis busz is, ha valaki lusta.
Amúgy autó mindössze talán 3 van! Egy az orvosnak, egy egy ügyvédnek, meg egy taxi! De Ape car (méhecske autó magyarul) van egy csomó! :))
Édes kis hely!! Én imádom, és ahogy mondtam, ott szeretnék meghalni!! 10 falucska van, de összesen csak 1800 ember él az egész szigeten! CSODASZÉP!!!
Szóval, én ezt ajánlom, ha van időtök, és ide azt is tudom, hogyan lehet eljutni! :)))
Előzmény: pálmácska (206)