Törölt nick Creative Commons License 2006.03.10 0 0 386
Ez kicsit olyan volt mint amiket ő szokott mondani... Pont ez nem tetszik benne, ez a "légy jo, de lehetsz rossz is" "követhetsz is, de nem fontos", "csinálj amit akarsz"

MInden általam ismert valódi szellemi ut tartalmaz tiltásokat, utasitásokat amiket be kell tartani (még Oshoé is, ahonnan AJC gyüjtögetett)... Vannak ilyenek itt? A csinálj amit akarsz nem számit annak SZVSZ... Miből áll akkor az ő tanitása?


Én tudom a nevét, és ismerek bizonyos dolgokat az életéből. Erre irtam, hogy a leirt életrajz kicsit máshogy szól...

"Újat nem nagyon mondd,"
Hát ez az... Biztos az egóm mondatja velem, de a tanulmányaim és tapasztalataim szerint egy igazi Mester a történelemben MINDIG uj tanitást hozott. Valami többet adott a régi tanitásokhoz... Ez itt nincs.
Ezért fura nekem ez a nagy marketing és felhajtás körülötte.

"Ellentmondás minden írásban van."
Nem igy van szerintem. Ha ezt mondja, akkor vagy nem olvasott eleget, vagy nem értette meg...


"És hogy ő mit tud és mit nem, az nem mindegy?"
Marhára nem... Ő áll ki beszélni, ő tesz olyan dolgokat, ami miatt a tömeg adott módon reagál. Felelősség... A saját könyvei sejtetik hogy megvilágosodott. (Bár az elixir vezetőcsajszija szerint nem ő irja-gyüjti a könyveit, igy mondjuk érthető) Ha ő erre rájátszik, akkor nem a tömeg a hibás... A tömeg birka és veeztőre van szüksége, de ezzel visszaélni még nem korrekt dolog... Kicsit mintha ő direkt rájátszana erre a megvilágosodott-hamis tanitó kérdéskörre.

Nála megvolt ez a 10-20-30 év hallgatás? Ismerve az életét, nem gondolom...

A könyves ellentmondásra is tudsz irni nekem valamit?
Előzmény: smpt (385)