TZiky Creative Commons License 2006.03.09 0 0 2622
"Van a dohányfüst ami belélegezve nagyon kis koncentrációban már károsan hat a szervezetre."
vs.
"Van a dohányfüst ami nagyon kis koncentrációban már károsan hat a szervezetre."
A két mondat jelentése nem ugyanaz, hiszen magad írtad le, hogy:"de a bőrsejtek képesek a megújulásra és 2 másodpercre a bőrnek nem árt."

""A cigaretta is drog."
Miért? Azért mert függőséget okoz és a nikotinbevitel az agyban dopamint szabadít fel?"
A 2145-ös hozzászólásodban a kérdőjel nem kérdést jelent?
Persze biztos vagyok benne erre felhozod, hogy hány éves a kapitány?"

Tévedsz. A szövegértelmezésed alacsony hatásfokát demonstrálom inkább azzal, hogy képtelen megkülönböztetni a kérdés és a megkérdőjelezés jelentését.

"A közterületen mindenkinek be kell tartania az együttélés irott és íratlan szabályait."
Ezt szépen demonstrálhattad volna azzal, hogy ezen a közterületen betartod az itt érvényes írott és íratlan szabályokat. Az írott szabályok betartására képtelen voltál, ezért azt a hozzászólásodat kimoderálták.

"A kijelölt helyen lehet egyéb helyen viszont van egy elég rég elfelejtett kérdés "Zavarja önt ha rágyújtok?""
Ahogy látom egyáltalán nem zavar az a tény, hogy én arról az esetről írtam, amikor már rágyújtottam és azután jött oda a nemdohányzó pofátlanozni, bunkózni... Szegénykém, odatévedt... Mint ahogy betéved a dohányzásra kijelölt helyre... Majd akkor, amikor választott, hogy a pillantnyi kényelme, vagy a dohányfüsttől való ódzkodása a nagyobb, akkor ez sem fog problémát jelenteni. Addig pedig csak annyit kell(ene) belátni(a), hogy a saját döntésének a következményeit viseli, amikor odajön, ahol dohányzom...

"Ha mást nem akkor az egyszerü tényeket olvasd el a nevezett doksiban és ne törödj azzal, hogy hogyan értékeli a tényeket."
Mint már írtam: "Ezekután nincs kedvem kibogarászni a tényeket a sok rizsa közül és lehámozni róluk a szerző éppen aktuális érdekének megfelelő csomagolást."

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: NoCigi (2618)