NoCigi Creative Commons License 2006.03.08 0 0 2618
Szánalmasan ferdítesz. Ha a 3. oldalra eljutottál volna az adott doksiban, akkor ott olvashattad volna: A dohányfüstben levő egészségkárosító anyagoknak nincs biztonságos szintje:
nincs olyan kis mennyiségük, aminek a belégzése ne lenne ártalmas.
http://health21.hungary.globalink.org/koal_menu_elemei/passziv_anyag.pdf
Még mindig érthetetlen ez a peremfeltételes marhaság amit hajtogatsz összevissza. Biztos a bőrre is veszélyesek azok az anyagok, de a bőrsejtek képesek a megújulásra és 2 másodpercre a bőrnek nem árt. Azonban a légutaknak árt. Már pedig a levegőt belélegezzük. Persze lehet, hogy te tudsz levegő nélkül élni. Csodálatos képességekkel rendelkezzel. Tehát ezek után a mondatod próbáld helyesen értelmezni valahogy így: Van a dohányfüst ami belélegezve nagyon kis koncentrációban már károsan hat a szervezetre. Persze aki nem idióta vagy nem akar szándékosan ferdíteni az talán eddig is értette ezt a mondatot: Van a dohányfüst ami nagyon kis koncentrációban már károsan hat a szervezetre.
Hallottál már az azbesztről? kb. annyira veszélyes a dohányfüst is.


""A cigaretta is drog."
Miért? Azért mert függőséget okoz és a nikotinbevitel az agyban dopamint szabadít fel?"
A 2145-ös hozzászólásodban a kérdőjel nem kérdést jelent?
Persze biztos vagyok benne erre felhozod, hogy hány éves a kapitány?

A közterületen mindenkinek be kell tartania az együttélés irott és íratlan szabályait. Nem szemetelünk nem füstölünk. Abban az esetben ha valaki a drogozásra kijelölt helyre téved és nem bírja a füstöt, akkor rosszul járt. Azonban egyéb esetben a nem kijelölt helyen minimum pofátlanság a másik ember orra alá füstölni.
Azonban vannak igen rosszul kijelölt és rosszul megcsinált drogozó helyek, de ezekről nem a kábszeresek tehetnek hanem az azt kijelölő intézmény. Mert képzeljétek el, hogy a dohányzásra kijelölt helyeket azért találták ki, hogy a nemdohányzókat ne zavarhassák a dohányzók, arra hivatkozva, hogy akkor hol drogozzunk ha sehol sem lehet. A kijelölt helyen lehet egyéb helyen viszont van egy elég rég elfelejtett kérdés "Zavarja önt ha rágyújtok?" Vagy "Zavarja Önt a füst?" Persze a bunkók akik nem tanultak illemet ezt nem tudják. Nálunk azt hiszik ha valamit nem szankcionálnak, akkor azt lehet. Ezért dobják el a csikket az utcán és ezért füstölnek a megállókban. Nem dohányzásra kijelölt helyek: buszmegálló, villamosmegálló, váróterem, vasútállomás, erdő, mező. Elvileg itt annak kellene kérdést fel tennie, aki mérgez a füstjével. De ma nem ezt teszik. Remélem el jön ennek is az ideje és nem annak kell arrébb mennie aki nem árt senkinek.

Az alkotmányban rögzített jogokat meg kell védenie az államnak. Azért mert
nálunk nem tartják és nem tartatják be a törvényeket és szabályokat az még nem ad erkölcsi felmentést. Ha mást nem akkor az egyszerü tényeket olvasd el a nevezett doksiban és ne törödj azzal, hogy hogyan értékeli a tényeket.
Előzmény: TZiky (2616)