Alanson Creative Commons License 2006.03.07 0 0 134
Hallgatag fűz,

Mennyi, de mennyi magas labda! Oké, menjünk csak szép sorjában, mint az aknamezőn.

"(Vagy nevezzelek inkább Sezlonynak, esetleg Alansonnak?)"

Nevezz bárkit, ahogy csak akarsz. Ne zavarjon, hogy három különböző emberről van szó. Könnyű: megnézed, hogy csak itt az Indexen, hogy ki milyen témához szólt hozzá. Persze, a te korodban az ember már annak is örülhet, ha járókerettel végig tud botorkálni az információs sztráda padkáján. Ha nem vagy teljesen hülye, körülbelül öt perc alatt megtudhatod, ki is vagyok. Tudom, azt fogod majd mondani, hogy nem érdekel, de mindketten tudjuk, hogy hazudsz, szóval kár fáradnod.

"Olyanhoz, ahol az összetartás van annyira erős, hogy egymásért képesek vagytok akár jogilag meg nem engedett eszközökhöz nyúlni."

Egymásért? Francot. Jogilag meg nem engedett? Bizonyíts. Szerinted ki milyen törvényt vagy jogszabályt sértett meg?

"Szeretném végre megismerni az okokat, melyek odáig vezetnek benneteket, hogy szembeszállva a józan emberi ésszel, vagy akár a törvénnyel is, valamiféle felsőbbrendűségi érzéstől vezettetve megpróbáljátok „térdre kényszeríteni” azokat, akik nem úgy fütyülnek, ahogy ti szeretnétek."

Lássuk csak. A "józan emberi ész" azt diktálja, hogy a magadfajta íróimitátorokat kellemes megszégyeníteni. "Törvényt" azt meg nem szegett senki. "Felsőbbrendűségi érzés?" Veled szemben? Minek? Felőlem meg aztán fütyülsz, ahogyan akarsz, csak ne csodálkozz, ha éppen visszafütyülnek. Úgy, ahogy te nem akarod, például bannolnak, nevetségessé tesznek és lelepleznek. Jah, és nem kényszerítelek térdre, ígérem. Meg se próbálj elém térdelni.

"Érdekes élmény figyelemmel kísérni a topic változását. Nevezetesen, hogy egy beszélgetés hogyan fejlődik az egyszerű kérdésfeltevésből, burkolt fenyegetéssé."

Nem fenyegetett meg senki. Szövegértésből egyes. Nyugtass meg; ilyen képességekkel ugye tényleg nem írsz? Nem is fogsz? Ígéred?

A hosszú, süket dumát nem idézem be. Maradjunk annyiban, hogy franc se fél tőled. Én például - ha mindenképpen érzelmekről beszélünk - megvetlek.

"Vagy a banolás már nem elégít ki, és másfajta szórakozásra vágysz?"

Bannolni az adott honlapok moderátorai és adminjai tudnak. Én ugyan nem vagyok egyik sem.

"(Szerezz egy nőt! Egészen másfajta élményt ad, mint a zsebzsötem :)"

Nem szívesen ábrándítalak ki, de már van nőm. Szép, fiatal és karcsú. Sajnálom, ha csalódást okoztam.

"Nem tudom, kit nevezel „idősödő, unatkozó írówannabe „-nek. Azt gondolom, az ilyen definícióért a legtöbb ember konyhakést ragadna :))"

Ragadj. Csak ne feledd, a konyhakés ilyetén használatához személyes találkozó kell, ott meg nehéz nickek mögé rejtőzni.

"Itt nagyon mellényúltál. Gyenge próbálkozás. Az email címemmel mindössze Skalpvadász regisztrált az egyik oldalra. Tudtommal más nickem nincs:)"

Milyen megható. Két test, egy lélek, egy e-mail cím. Uramisten, hát nem jössz rá, hogy folyamatosan meghazudtolod magad?

"Vagyis civilizáltan elbeszélgetnénk a következőről: „klikkesedés az irodalmi oldalakon, avagy a virtuális kirekesztés folyamata és következményei.”"

Jó. Aki bunkó és hazudik, azt kirekesztik. Ha virtuális közegben teszi, akkor virtuálisan. Meglepő, mi? Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a Skalpvadász név alatt olvasható beszólás után miért csodálkozol ezen? Élőben az ilyen dumát - a fantasya.hu-n megjelent novellák színvonalától függetlenül - a többség nem tolerálja. Ha valaki IRL ilyen modort használ, hamar megsérülhet.

"Remélem, tisztában vagy ennek a két mondatnak a komolyságával!
Remélem, ismered a rágalmazás fogalmát, és az esetleges következményeit!"

Tényleg bírósághoz akarsz fordulni néhány fórumbejegyzés miatt? Te ostobább vagy, mint látszol, pedig az se semmi.

Válaszolj a kérdésre! Mi történt az ominózus bejegyzés után azzal a Skalpvadász nevű nickkel? Ha nem bannolták, akkor birkák, és nem értem miért sír a szád. Ha kivágták, mint a macskát szarni, akkor teljesen jogosan tették. Faszért csodálkozol.
Aztán ne toporzékolj türelmetlenségedben, lesz még ebből a topikból valami. Félek, nem leszel boldog az eredmény láttán. Sebaj, Majd kitalálsz pár új nicket, azt’ jöhetsz magadnak segíteni.

Előzmény: hallgatag fűz (129)