hallgatag fűz Creative Commons License 2006.03.07 0 0 129
Kedves Gerebje Akciócsoport!
(Vagy nevezzelek inkább Sezlonynak, esetleg Alansonnak?)

„Tisztázd a helyzetet, vagy kotródj vissza a kő alá, ahonnan előmásztál!”

Nem értem a durva megnyilvánulásod okát.
Ennek ellenére a vártnál is jobban alakul a topic. Végre első kézből, a „tűzvonalból” kaphatom a történeteket. Ugyanis most már biztos vagyok benne, ti is valamilyen ismert klikkhez tartoztok. Olyanhoz, ahol az összetartás van annyira erős, hogy egymásért képesek vagytok akár jogilag meg nem engedett eszközökhöz nyúlni.
Erre vártam már régóta. Szeretném végre megismerni az okokat, melyek odáig vezetnek benneteket, hogy szembeszállva a józan emberi ésszel, vagy akár a törvénnyel is, valamiféle felsőbbrendűségi érzéstől vezettetve megpróbáljátok „térdre kényszeríteni” azokat, akik nem úgy fütyülnek, ahogy ti szeretnétek.
Érdekes élmény figyelemmel kísérni a topic változását. Nevezetesen, hogy egy beszélgetés hogyan fejlődik az egyszerű kérdésfeltevésből, burkolt fenyegetéssé. Amikor is megjelenik néhány fura figura (vagy inkább csak egy), aki valamiféle félelemérzéstől hajtva, mindenáron rá akar bizonyítani egy vélt személyazonosságot a topic elindítójára.
Vajon ennek mi az oka?
Elképzelhető, hogy valahol valaki annyira belemászott szegény pára lelkébe, hogy nem bír szabadulni a frusztráló gondolatoktól, és így akarja levezetni a feszültséget?
Esetleg a klikk összetartozást erősítő szeánszain döntik el, hogy „most aztán elsöprünk mindenkit, aki ellenvéleményen van” ?
Vagy a banolás már nem elégít ki, és másfajta szórakozásra vágysz?
(Szerezz egy nőt! Egészen másfajta élményt ad, mint a zsebzsötem :)

Elképzelhető, hogy egyszer majd megértitek, léteznek még emberek, akik tisztán azért tesznek dolgokat, amivel meg is indokolják.
Nem tudom, kit nevezel „idősödő, unatkozó írówannabe „-nek. Azt gondolom, az ilyen definícióért a legtöbb ember konyhakést ragadna :)) De egy ügyvédi irodát mindenképpen felkeresne.
Nem vagyok idősödő, unatkozó meg végképp nem. És még csak író sem akarok lenni, bár a meghatározásod pejoratív és kissé görcsös, árulkodik a lelked regresszív, frusztrált mivoltáról.

„Én is rettentő kíváncsi vagyok, mit lehet még kihozni ebből a "Skalpvadász-kedves" sztoriból.”
Elhiszem, hogy szeretnétek többet tudni a kedvesemről, de ez magánügy. Nem kívánok róla többet írni, hiszen bármit írnék, csak olaj lenne a tűzre.

„Ha annyira nagy bábjátékos lenne, nem követne el amatőr hibákat, és nem használna 2-3 nickhez egy mail címet.”
Itt nagyon mellényúltál. Gyenge próbálkozás. Az email címemmel mindössze Skalpvadász regisztrált az egyik oldalra. Tudtommal más nickem nincs:)

Mi lenne, ha felhagynátok az ellenséges hangnemmel, és végre intelligens emberhez méltóan viselkednétek!
Vagyis civilizáltan elbeszélgetnénk a következőről: „klikkesedés az irodalmi oldalakon, avagy a virtuális kirekesztés folyamata és következményei.”

És még egy utolsó gondolat…
„Ha jó kislány leszel, történetet is kapsz, szépet. Írókról, írónőkről, banolt nickekről, lebukásról.”
Remélem, tisztában vagy ennek a két mondatnak a komolyságával!
Remélem, ismered a rágalmazás fogalmát, és az esetleges következményeit!

Üdvözlettel: Hallgatag Fűz

Előzmény: Gerebje Akciócsoport (128)