maestro
2006.03.07
|
|
0 0
76
|
Már túl vagyunk néhány egyeztetésen a tervező építészirodával, és megerősíthetem, hogy teljesen segítőkészek és értelmesek. Az építő céggel nem sok tárgyalni valóm volt eddig, de az építészeti terveket folyamatosan egyeztettük. Amit el tudok mondani róluk: korrekt adatszolgáltatás (ArchiCAD a nálunk használt verzióban), folyamatos tájékoztatás a gépészeti változásokról, a mi terveink fogadása szintén file formában és átvétele a teljes ház tervébe, stb. Az átlag építtetőkkel való kapcsolatuk terén ugyebár nem nagyon ismerek más ilyen cégeket, de mint belsőépítész tervezőt, máshol nem nagyon kényeztettek ennyire. Az már eredmény volt, ha rendes tervet kaptam, de túl sokat nem konzultáltak utána. Vagy csak odab.tak valami file-t, konvertáljam át ha tudom, a változásokról utólag esetleg értesítenek, de majd úgyis meglátom építéskor. Vagy CAD felejtve, vigyem be a gépbe a kinyomtatott tervrajzról. Szóval idáig baráti projektnek tűnik ez a Dunyov Park. Én szoktam olvasgatni más házak topikjait is, amiben érintett vagyok, és ez egyelőre még nagyon békés :-) |
|