NoCigi Creative Commons License 2006.03.06 0 0 2568
"Megadtad a demagógia mintamondatát... Mutasd be annak a dohányfüsttel történő találkozásnak a károsító hatását, amely 10 évvel ezelőtt történt, az adott személynek csak a kézfején lévő bőrt érte 2 másodpercre a dohányfüst és az adott személy azóta nem érintkezett dohányfüsttel."
Számos kutatás bizonyítja, hogy a dohányfüst kis koncentrációban is káros. Bővebben olvashatsz a www.dohanyzas.hu weboldalon. Vajon hogyan lehetséges megoldani azt, hogy valakinek csak a kézfejét érje a dohányfüst? Hogy tudtad úgy intézni, hogy 2 másodpercre érje? A füst nem intelligens. Nem kerüli ki a nemdohányzót. Ne higyjél ebben!

"Ezért az intézkedés a nemdohányzók egészségének védelmében hatástalan mert nem védi az egészségét."
Fogalomzavar... Az alacsony hatásfokot kevered a hatástalansággal. Mondjuk abban az esetben ez az egyetlen választási lehetőséged van, ha csak fekete-fehér-ben tudsz gondolkozni...

Nincs fogalomzavar. Csak az adott hozzászólásodban csúsztattál azzal, hogy kihagytad az értelmezésből a "szempontjából " és csak a mért adatokkal játszottál, hogy eltereld a figyelmet a passzív dohányzás veszélyeiről. Ezután erre hivatkozva degradáltál egy kutatási eredményeket felhasználó szakvéleményt.

"Ha nem teljesíti a célját akkor egy hatékonyabb megoldást kell kitalálni."
A megoldás létezik, a rovatban már legalább egyszer leírtam.

Nekem is van megoldásom, ami egy demokráciában normális lenne. Minden drogos addig gyakorolja a szenvedélyét amíg másnak nem árt vele.

Előzmény: TZiky (2562)