racional
2006.03.05
|
|
0 0
topiknyitó
|
Na ez az átverés, mert ez nem működik nekem, pedig próbálkoztam keményen.
Ha valakinek van erről infója, hogy hogyan tud a KLIP-ről ingyen vezetékest hívni az akció alatt, nagyon megköszönném.
Kedves Freemail Felhasználó!
Beszédes Klip-hétvége: hívj minden T-Com számot 0 Ft-os percdíjjal!
A T-Com és a T-Online Klip szolgáltatásával március 3-4-5-én, péntek 0 órától vasárnap 24 óráig minden vezetékes T-Com számot 0 Ft-os percdíjjal hívhatsz! A vezetékes számok hívásához mindössze az adott telefonszámot kell tárcsáznod Klip szoftvereden (06 után a körzetszám és ezt követően a telefonszám, szóköz és egyéb írásjelek nélkül egybeírva) és máris kezdődhet a beszélgetés.
Ne hagyd ki, ha még nem regisztráltál a Klip-re, itt az alkalom! Az akció minden vezetékes T-Com vonallal rendelkező Klip felhasználó számára elérhető, így ha barátaid, családtagjaid még nem regisztráltak, szólj nekik most és beszélgessetek szabadon! A Klip letöltése és a regisztráció ingyenesen megtehető a Klip oldalról, ahol a szolgáltatásról és az igénybevétel feltételeiről további információkat is találsz.
Ne feledd, a Klip-hálózaton belül továbbra is a hét minden napján 0 Ft-os percdíjjal beszélgethetsz.
További kérdéseid vannak? Bővebb információért a Klippel kapcsolatban keresd ezt az oldalt!
Legyen beszédes a hétvégéd, regisztrálj a Klipre!
Üdvözöl, a Klip csapata |
|