blackman Creative Commons License 2006.03.05 0 0 166
Haho.

Van egy kis problemam. Atallitottam az MSN-ben hogy ne induljon automatikusan mikor belepek a Windowsba. Ettol mintha elfelejtette volna a jelszavamat.
Elinditom kezzel, hogy na akkor csetelek egy kicsit. Keri a jelszot. Irom be neki. Azt mondja nem jo. Beirom megegyszer, azt mondja nem jo. Probalkozom mas jelszovariaciokkal is, hatha en emlekszel rosszul. Akkor se jo.
A login ablakban van egy "forgot password" gomb, de hiaba nyomom, nem tortenik semmi sem. Mikor kiirja hogy rossz a username vagy jelszo, akkor meg felszolit hogy nyomjam a help gombot. Nyomom es nem tortenik semmi. Kezdek ideges lenni.
Egy nap gondolkodasi ido utan belepek az msn weblapjara, es probalok belepni. Azt irja ki hogy valaki olyan sokszor probalt rossz jelszoval belepni hogy leblokkolt a rendszer. Kezdek meg idegesebb lenni. Ott az opcio hogy "forgot password", ennek hasznalataval elkuldetnem magamnak az msn-re regisztralt vipmail-es fiokomba a jelszot, kiis irja hogy elkuldte, de ket napja nem erkezik meg az a mail.

Kerdesem hogy ilyenkor mi van?
Koszi,
B.