BacsiTibi Creative Commons License 2006.03.04 0 0 8537
"igazából nincsenek csodák"
Ezt mindig a Honda Ercsiben hallottam. Ehhez képest Szegeden megvettem 50e-el olcsóbban a Civic-et, 6évre a hiteltörlesztés cca. 5,5-6e Ft-al kevesebb havonta. Ezzel szemben max. kb. 15-20ezerrel lett volna kevesebb a forgalombahelyezés (a saját díjaikat engedték volna el). A THM Ercsiben asszem 10% volt, Szegeden meg 5,5%.
Ja, és még annyi + költségem volt, hogy le kellett mennem 1-szer Szegedre (csak akkor, amikor átvettem az autót, a többi telefonon ment), illetve volt egy 350Ft-os faxolásom.
Lehet, hogy nincsenek "csodák", de számomra Szegeden sikerült alkotniuk egyet. (És azóta mégegyet a családban) Számszerűsítve: kb. 400e Ft-nyi "csoda" történt velem (6évre vetítve).
És mindehez tudni kell, hogy n Ercsiben lakok és a cég, ahol dolgozom 3 autót vett addig ott (azóta mégegy FRV-t is), illetve oda megy szervízbe 6 autónk is. Engem meg személyesen ismernek a cégen keresztül is.
Mostmár csak röhögök ezen a mondásán a kereskedőnek.
BacsiTibi

U.i.: az Off Bravo On "típushibára meg külön rákérdeztem. Ha a tőlem okosabbak válaszolnak, akkor még offolnék egy rövidet.
Előzmény: Keleg (8535)