fristi Creative Commons License 2006.03.04 0 0 3690
Palika!
Szerintem ne kezdjétek el megint ,mert most már tényleg nagyon unalmas ez az odamondósdi.A hátvédek megvannak :-) csak éppen úgy döntöttek, oldja meg ezt az ügyet a hivatalos szerv.Ott rontottuk el, hogy egyáltalán beleavatkoztunk,bár mindíg is próbáltam személy szerint segíteni, ha kértek. De vannak esetek,ahol sajnos nem lehet!Én megírtam neked is Sms-ben hogy innentől kezdve nem vagyok hajlandó ezzel az üggyel foglalkozni.
Bubu, remélem nem haragszol meg se rám ,sem pedig másra, aki nem szól hozzá itt,mert végülis elért egy olyan stádiumba az ügy,hogy ezt kettőtőkön kívül senki sem tudja megoldani! De azért tudod hogy mi a véleményünk!!!! :-)
Palika, még annyit, hogy most olvastam vissza, hogy készülsz valami történettel B,és társainak. Szerintem jól gondold meg mibe fogsz megint, itt mindenki azon van ezen a topikon,hogy befejeződjön az adok kapok.
A képeid szuperek, szerintem nincs azon semmi titkolni való hogy ki csinálta és mikor, akár a norcsó Dunakeszin, vagy akár más máshol. az a fő hogy megosztod itt, ezzel örömet okozva azoknak akik nem voltak ott, vagy egyszerűen csak szeretik a képeket letölteni.Ez a fórum szóljon erről, és ne másról,most lehet hogy azt mondják sokan hogy na, szép, megszólalt az, aki valamikor ugyan ezt csinálta.Nekik üzenem, fogják föl úgy hogy megjött az eszem, bár szerintem ha ide írtam álltalában csak a saját igazam,és barátaim igaza mellett álltam ki, ami persze a másik oldalnak nem feltétlen tetszett. Igen, volt hogy nem tudtam elmenni egy két beírás mellett szó nélkül, volt olyan is, aki azt írta hogy van egy társaság, aki szereti itt kiteregetni a szennyest, bár arra már nem emlékszik,hogy ha egy kis félreértés érte,azonnal panaszt nyújtott be itt,ezen a fórumon!Most teljesen név nélkül írtam ezeket a dolgokat, akinek nem inge nem veszi magára!

Úgy érzem ezt el kellett mondanom, és remélem közös erővel elejét vesszük az állandó marcangolósdinak ,ami itt folyik.Bocs ha valakit megbántottam, de könyörgöm, férjünk már meg egymás mellet békességben!!
Palika,Azért azon a beíráson sikeresen átsiklottál,ahol éppen "megállt az esze "Kikának is :-)
Az Olaszos poént köszi!
István