Mushishi Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1989
Sziasztok !

Kedves Kíváncsi csaj - azért még korai lenne a topikot temetni :)

elfenekelnélek - én is szívesen olvasnék tőled beszámolót (szeretem az izgi történeteket)

cromaII - nem tudom más tájakon mi a "divat" de kicsiny hazánkban sajnos nem sok switch van (legalább is úgy látom) azt sem tudom hogy vajon mennyi a szadista férfiak aránya, de úgy gondolom hogy a férfiak nem 5 de legalább 50%-át rá lehet venni egy kis játékos fenekelés kiosztására (vagy te is ezt akartad írni?) Persze keményebb játékokra nem mindenkit lehet rávenni (én sem vállalnék be mindent pedig eléggé érdekel a téma)

Egyébként múltkor nem jutott időm egy rendes bemutatkozásra.

Zolinak hívnak, de itt persze a nick-el könnyebb magunkat azonosítani.
Ha utánagondolok kb. 6-7 éve érdekel a fenekelés, de csak pár hónapja döntöttem úgy hogy keresek valakit akivel kipróbálhatom (eddig még nem jártam sikerrel, de persze ilyen rövid idő után még korai lenne feladni)
Legszívesebben egy olyan hölggyel próbálnám ki aki szintén új a témában és még nem alakult ki a véleménye véglegesen, szívesen kipróbálná mindkét "oldalt". (álmok, álmok...)
Szóval attól sem zárkózom el hogy engem fektessen valaki a térdére, de nem vágyom arra hogy rojtosra verjék a fenekem.

Ezen kívül jelenleg egyetemista vagyok, tanulással és mindenféle hobby-szerű tevékenységekkel ütöm agyon az időt.

Egyébként nem életem párját keresem a spanking fórumokon (bár jó lenne megtalálni) nekem a fenekelés nem olyan fontos hogy ne tudnék élni nélküle (eddig is megvoltam) vagy hogy döntő lenne egy párkapcsolat szempontjából. Egyszerűen elhatároztam hogy ki szeretném próbálni. Érdekelne ti hogy vagytok ezzel ? Ki mennyire "hardcore" ? :)

elérni a mushishi@freemail.hu-n keresztül lehet, de erre a fórumra is gyakran benézek.

Minden jót !

Előzmény: kíváncsi csaj (1988)