Először is csak pár mondatban.
Viszek magammal egy rossz gént, ami családi örökség. A szervezetem nem tudja a koleszterint egy könnyen feldolgozni, így nem a gyógyszerekhez nyúlok hogy vigyék le a normál értékre a szintet, hanem olyanokat eszem amikben kevés van, ezzel a családomat is az egészségesebb táplálkozásra nevelem. Elvégre az vagy amit eszel. Néha lehet egy kis bűnbeesés, mert a jó kis vegyespörit, vagy kakaspörit tökével sem vetem meg, de azt csak módjával két három havonta bográcsban. Az alapok a sovány húsok körül vannak.
Többnyire a fehér húsokat szoktam felhasználni, csirke (egész vagy mell) tengeri hal, néha garnéla, zöldségek különösen távolkeleti cuccok. Ma jött meg a sógorom Svédországból, vagy is már tegnap és hozattam vele vizigesztenyét. -imádom-
Na. Egyszerűt kértél, hát mondok egyet. Hagyományost negyed háromkor még ezt most könnyen leírom.
A csirkemellet száraznak mondják ha rántotthúst csinálnak belőle.
Kockázd fel kb 3*3-as kockákra, tűzz fel 6 -7 kockát fél hurkapálcára, panírozd be szokás szerint, és rántsd ki. Főzzél hozzá rizst, keverd össze kevés világos szójaszósszal, felezett Tecsós barackal meg egy ananászkarikával tálald. Garantálom többet szeletbe nem vágod a csirkemellet. -Saját találmány-
Mára ennyit, lesznek még cifrábbak esetleg képes bemutatással, mert imádok fotózni mindent. De csak a gyorsak jöhetnek nálam is számításba, kevés mosogatós csetressel.
Mára ennyit, majd folytatjuk!
Üdv:Tavász