pependre Creative Commons License 2006.03.02 0 0 3303

Azért annyira nem volt szar. Vegyük azt alapul, hogy a csarnok amúgy is foglalt volt tegnap, így nem tudtunk volna ott edzeni. Enél ez mindenképpen jobb. Én nem hinném, hogy félvállról vették volna a meccset a csapatok, a 32-28-as félidő nem arról árulkodik, hogy olyan gálásra vették volna a figurát. Azt azért mindenképpen elmondanám, hogy Jurkunas kifejezetten biztatóan mozgott, rengeteg lepattanót szerzett, voltak szép szerelései, labdaszerzései. Ezúttal pontban maradt el a várttól. A bírókkal szerintem semmi gáz nem volt, egy megadjam, vagy ne adjam vita volt csupán, ám végül jól döntöttek. Nyilván vigyáztak a csapatok, hiszen mindkettőnek nagyon fontos meccse lesz. Az Univer ha kikap az Albától, s utána megy Sopronba, s jelenlegi formáját nézve mondjuk kikap mindkettőn, akkor egyformán állhat velünk. De ettől fügetlenül én éreztem valami mocorgást játék terén, a két litván kifejezetten harcosan, s itt-ott látványosan játszott.

Azt se felejtsük el, hogy a Rezák-Puskás-Kenyeres-Harazin-Hartvich ötös az utolsó negyedben simán tartani tudta a Kecskemétet Bradforddal, Jovanoviccsal, McLendonnal, Horváthtal együtt. Én mindenesetre pálcát törni a csapat fölött nem akarok a Sopron elleni meccs végéig. Ha ott kikapunk, megszűnik az optimizmusom

A zsákolóverseny nagyon állat volt. Felkérték az Olajt és az Univert, hogy 3-3 játékosuk zsákoljon már egyet. Volt még egy helybéli 190 centis gyerek, aki szintén beszállt a versenybe. Na, a három olajos (Kelley, Harazin, Kenyeres Sanyi) összesen ötszár próbálkozott, de egyszer sem sikerült behúzniuk a labdát!:-)))

Volt is derültség! Na persze a kunszenti törpe simán zsákolt, a kecskemétiek meg még figuráztak is. :-))