ZöPö Creative Commons License 1998.08.15 0 0 137
> Megint elszallt veled az adrenalin.
No, már itt tart a telemetria? Mégiscsak tud valamit a magas tudomány! :-))

> Nem akarod eszrevenni, hogy milyen sokan
> probaltak Neked ezt a dolgot itt
> elmagyarazni? Nem egyedul kepviselem ezt
> az allaspontot, mint eszrevetted.
Ha sokan mondják, akkor automatikusan igaz? Különben tényleg: milyen sokan mondják? És hányan nem szólaltak meg? És hányan mondtak azonkívül mást, hogy "én úgy tudom"? Ki tett fel bizonyítékot eddig? (Félre ne érts, Karinthy valóban nem bizonyíték, ezt én sem állítottam.)

> Neked jobb igy (szemelyeskedessel)
> elmenekulni a dolgok elfogadasa elol?
Nem menekülök én sehova, drága barátom. De ami eddig elhangzott pro és kontra, az csak egyes emberek véleménye volt, bármilyen határozottan vagy erőszakosan állították is.

> Ja a szintet azt jol lattad meg.... :)
> Szinte tokeletesen.
Ez nem személyeskedés?

> Most pedig ebbol TEMABOL kiszallok…
Nem félek. Állítottad te ezt már máshol is, ha jól láttam!

> OP rendszer ugyben varom a valaszod. Mint
> mondtam, akarmit nem tolt le az ember, ha
> lama, ki tudja ki es miert rakta fel.
Megmondtam: DOS-ból kell indítani, Windows *.* alól nem is hagyja magát. (Ok miatt.) És én tettem fel, személyesen, azért, hogy a hardvert le tudjátok automatikusan tesztelni. A bubu által javasolt dolgokat csinálja, kicsit bővebben, lemezhez egyáltalán nem nyúl. Olyan utasítást, hogy IF USER=NEDUDDGI THEN FORMAT C: nem tartalmaz, pedig megérdemelnéd. A Wingroove-val valahogy nem voltál ilyen óvatos!

+

buci: ha jól látom, egy személyben javasolsz valamit, és aztán abból következik egy másik valami, ami eldönti a vitát. Klassz… Ugye tudod, hogy a jelenlegi időszámítás keresztény "találmány"? (Katolikus vagy protestáns felekezettől független.)