Bendegoose Creative Commons License 2006.03.01 0 0 426

Aki még nem tudná hová tegye az 1%-os adófelajánlást, az kérem olvassa el ezt a köremailt:

 

Üdv

 

Bende

 

 

Kedves Testvérek!


Nagy szeretettel köszönjük az elmúlt évbeni nagylelkű segitségeteket. Fontosnak látom kihangsúlyozni, hogy közel 47.000.000 forint jött be Magyarországon az 1%-ból.

Számomra hihetetlennek tűnik ez az óriási összefogás. Mindenki egy keveset ad, és láthatjuk, mi lesz abból, ha közel 10.000 ember egyet akar. Ebből a pénzből Székelyföldön, Háromszéken veszünk egy házat. Úgy néz ki, hogy 35-40 árva gyermeknek szép otthont fogunk varázsolni a ti jóságotokból

Szeretettel köszönöm a jóságotokat és biztatlak, hogy ha bizalmatokra az idén is méltónak tartjátok munkánkat,  támogassátok a a határon túli bajban lévő gyermekeket adótok 1%-val.


ROMÁNIA - 2% felajánlási lehetőség

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról
A romániai állampolgároknak is lehetőségük van az adójuk 2%-ának felajánlására. Tisztelettel kérjük azokat, akik így szeretnének támogatni minket az alábbi adatokat tüntessék fel a nyomtatványokon:
FUNDATIA SFANTUL FRANCISC
Banca Comerciala Romana Deva
IBAN: RO12RNCB3 00000000 1810001
COD FISCAL: 5013605


</P>


MAGYARORSZÁG - 1% felajánlási lehetőség

A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról
Örömmel tájékoztatunk mindenkit, aki segíteni szeretne a személyi jövedelemadójának 1 %-a felajánlásával, hogy az 1996. évi CXXVI. évi Törvény alapján Alapítványunk erre jogosult.

Kérjük, hogy a kitöltésnél az alábbi adatokat feltüntetni szíveskedjenek:
Dévai Szent Ferenc Alapítvány
Adószám: 18106802 – 1 – 41
Az alapítványunk támogatásáról szóló nyilatkozatot (amely tartalmazza az alapítvány nevét és adószámát) kérjük, hogy egy borítékban helyezze el, amelyen feltünteti az Ön nevét, lakcímét, és adóazonosító jelét. Ezt a borítékot csatolja az adóbevallásához. (Ha az Ön adóbevallását a munkáltató készíti el, akkor a munkáltató részére kell leadni, leragasztott borítékban)

Köszönjük


--
Üdvözlettel:
www.devaigyerekek.hu
Web: http://www.devaigyerekek.hu
E-mail: info@devaigyerekek.hu