fraktál943 Creative Commons License 2006.02.27 0 0 536
Üdv mindenkinek!

 

Lehet hogy nem idevág, de ne haragudjatok érte!

 

2006-02-26 vasárnap. Megyek haza egy nyílegyenes úton, lakott területen belül az apu autójával, előttem egy renault, battyogunk úgy ötven alatt, de közelebb a negyvenhez. Szembejövő sávból látok egy villanást, csatt, füst, légzsák… Kimászok az autóból, (a jobb oldalon) látom a bal első kerék jóval hátrébb, bal első sárhányó, és a két bal ajtó összegyűrve. (tükör sehol).

Jó messze fehér autó orral az árokban félig lelóg egy hídról. (Bal első felni beleépülve a sárhányóba, kb 130 métert vagy többet még ment kerék nélkül, kivitt egy táblát is.)

Azonnal rendőrt hívok (utána aput…***…).

A két nő tök részeg, (szonda 6,7-et mond), én is megfújom… negatív. A helyszínelők az utasát elzavarják, a tettest ott fogják, nem ír alá semmit (megtagadja, ezt én meg egy segítőkész ember, akinek előtte majdnem nekiment ez a … tanúsítja. Utólag is köszönöm, hogy visszafordult!)

 

Veszik fel az irataimat, a nő el akar menni, megbilincselik, a bilincset valahogy leszedi magáról, kijön egy másik rendőrautó, az elviszi. (Ekkor kerülnek elő az iratai.)

 

Szóval Köbi-nél van biztosítva a kocsija meg (VW polo Var.) december óta a rendőrök szerint „saját kérésre forgalomból kivonva” Rendszám persze van rajta.

 

Nekünk minden irat tipp–topp, autómentő, irány a márkaszerviz. (Fabia, másfél éves +hitel).

 

Hétfőre (másnap, azaz ma) a Köbi-től kapott faxszám, ahova a rajzaimat meg adatokat kell elfaxolni nem ad hangot. Később kiderül, nem jó a faxszám, adnak másikat, de már csak holnap fogjuk elfaxolni.

 

Kérdésem:

Csináltam-e eddig valamit rosszul? (azonkívül hogy rossz időben rossz helyen)

Az hogy a nő ittas, aláírást megtagadta, megbilincselve… A biztosítója lehet hogy nem fizet?

Szerintetek per meg ilyesmi lesz, meddig fog ez elhúzódni?

 

(((Szerintem a nő előzetesben ül, mert az autója még mindig ott áll az árokban)))

 

Biztos sok felesleges dolgot is leírtam, de kérlek írjatok valamit, az se baj ha szájbarágósan, további teendőkkel együtt.