aTom_DJ Creative Commons License 2006.02.27 0 0 820

Ezt most fedeztem fel: totalcar népitélet G punto 1.3 90paci

"De gustibus non est disputandum -azaz Gusztiról nem érdemes vitatkozni... de nekem tetszik. Nem annyira nagy szám a külseje, ez is olyan mai buborék autó, nem túl egyedi, én messziről össze fogom téveszteni néhány corsával, Pgt 307-tel de mégis nekem akkor már ez tetszik leginkább, különösen az orra (hagyjuk az elcsépelt "kis Maserati"-zást)
Szóval szép és -előlegezzük meg, hogy a FIAT felköti a gatyát- reméljük jó is DE Qrva drága ahhoz képest, hogy vacak 8 szelepes ósdi benzinmotorokkal forgalmazzák (hogy vegyünk dízelt fél millással többért???) A tisztességesebb motorokkal és felszereltséggel bírók áráért mégiscsak egy kategóriával fennebbi autókat vehet az ember (noha azok is kárcsú motorokkal de tűrhetően felszerelve Golf, Class. Astra, Focus..- egy szó mint száz: szerintem TÚLÁRAZTÁK.
Kb. 300-500 e FT-tal olcsóbban venném meg csak.
Az 1,2-es motor siralmas egy ilyen súlyú autóba a FIAT SZÉGYENE de nem sokkal jobbak a nagyobb benzinesek sem, mégha ez nem is sportautó. A dízel meg (csűrhetem-csavarhatom) biztos jó, meg gazdaságos de 4-500 ezerrel többért nem tudom kinek éri meg.

Vezetett km: 0

"

Ha jól tudom, a népitéletben ítélkezhetünk a saját autónkról, nem pedig elmondhatjuk, hogy nekem ez a kocsi nem tetszik, mert már láttam egyet parkolni!

A másik legjobb része, hogy összekeveri egy opel corsával meg 307-el :)))))))))))))!

Hány dioptriás szemüvege van vajon, és miért nem hordja?
Nem akar valaki dobni egy mailt a totalcarnak :D?