6osvonal Creative Commons License 2006.02.26 0 0 5447
Ugyanakkor a pátkai honlapon minden szép, minden jó, szó nincsen arról, hogy a falu fejlődését bármilyen mértékben akadályozná a híd, vagy arról, hogy a falu első embere milyen kíméletlen pusztítóhadjáratot végez a bontás érdekében és hogy ezt miért, milyen felhatalmazás alapján kell csinálnia.
Nyilvánvaló, hogy ha a híd elpusztítása valóban kardinális kérdés, össz-fau-érdek lenne, akkor ennek meg kellene jelennie a honlapon valamilyen síránkozás formájában. Ha másért nem hát azért, mert ezen ügy kezdete tulajdonképpen az előző évszázadba nyúlik vissza.
A következőket viszont a zöldturizmus rovatban találtam:
"...Az új turistautakat – köztük a pátkai túraútvonalat is – 2003. május 17-én a Lovasberény-Pátka túra- és futónap nevet viselő, gazdag programot kínáló, nagysikerű turisztikai rendezvény keretében avatták fel. Ez alkalomból még egy turistákkal megtelt természetjáró különvonatot is indítottak azon a vasúti pályán, ahol már évtizedek óta nincs személyforgalom."
Alatta meg ott vigyorog a NoHAB. No azok közül se se fog arrafelé járkálni többé egy se....
A honlapon a fotoalbumban is téma a 2003-as különvonatozás. Sőt csak az a téma, mert a 2004-es túra képei nem is töltődnek be, több esemény meg nem volt.:-)))

Megnézve a rendeleteket a honlapon egyet sem találtam, amelyik felhatalmazná a polgármestert arra, hogy bármit is tehessen a híddal kapcsolatban. A testületi határozatok rovat sajnos elég hiányos, abból semmi sem derül ki.

A hpnlap szerint tehát minden szép és minden jó miközben 100rel megy a háttérben a pusztítás. A hányinger kerülget az ilyen szemfényvesztéstől!

Itt lehet tiltakozni: http://www.webszerk.hu/patka/vendegk/index.html Én megtettem az első bejegyzést....
Előzmény: m61019andras (5442)