Nem akartam ilyen kalandjaimmal fárasztani a T. társaságot, de idén már néhány motorkereskedést végigböngésztem.
A Suzuki DL1000-ről végül is a 33,55% THM miatt beszéltem le magam, ezt a pénzt inkább jobb mocira költeném. A hitelt azt Erste bank adja...
A Yamaha csodálatos gép (50-nel is dönthető, ha nagyon be akarok kanyarodni:-), itt a kerületben szépen lehetett alkudni az árából (3.753e Ft helyett 3,5M) és a THM is csak 10,3% arra a sokmillióra, amit fel akarok venni. Hogy-hogynem ez is Erste Bank finanszírozás. Ezek után mentem Ceglédre, ahol 3,48M és átvállalják azt a kb. 60e Ft-ot, amibe a forgalomba helyezés kerül. És a THM itt 6,9% (tán csak nem ez is Erste Bankos Yamaha finanszírozás? DE!) - viszont majdnem kinyírtak ezzel a lapos gumival. Én voltam az idei első tesztmotorozó.
Még a hétvégi kiállításon akarok ajánlatokat gyűjteni, meg a Yamaha Harmati-t felkeresni. És esetleg érdekelne, hogy a barátod hol vette az R6-ost. És mennyit tudott alkudni.
De első lépésben a jövő héten ki kell fizetnem a Pegaso-t a banknak, egy összegben a maradékot. Aztán el is kell tudni adni. És a többi csak utána jön.