Mungo Creative Commons License 2006.02.24 0 0 17032

Kedves pint!

 

Látom nem értetted meg a cáfolók lélektanát. Itt nem arról van szó, hogy a tényeket kellene vizsgálni, hanem arról, hogy a cáfoló által kreált misztikus "magyarázatot" kellene elfogadni és dícsérni.
Ha szerintük valami nem létezik, vagy nem működik, akkor hivatkozhatsz bármilyen kísérleti eredményre, azt mondják, hogy a kísérlet nem is a valóságot írja le, csak valami látszatot és a szép nagy színes betűk mágiájában hisznek, amikor vágyaikat és saját szellemi korlátaikat kivetítve leirják, hogy az adott elmélet "megdőlt", mert csak a látszatot írja le. Ettől megkönnyebbülnek, helyre áll a lelki egyensúlyuk, (mégsem ők a kretének) és efeletti örömükben teleírkálnak minden fórumot, nem zavartatva magukat, hogy esetleg mások szívesebben beszélgetnének éppelméjű  partnerekkel.
Tehát ne reménykedj abban, hogy bármit is kiszámítanak, megjósolnak és állnak elébe a megmérettetésnek. Ők csak cáfolnak, zavaros elméleteket gyártanak és mindenki mást leszólnak aki nem érti az ő nagyságukat.

A tények ebbéli tevékenységüket egy cseppet sem zavarják.
A feltett kérdéseikre hiába is adsz választ, ők újra és újra felteszik, mert agyilag nem képesek felfogni mi is volt a válasz. Ők ezt gondolják vitának, érvelésnek.

Előzmény: pint (17031)