szs75 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 388

Teljesen korrekt az ár, azzal nincs is gond. Nekem is van eladó a XVIII-ban, de valszeg nem ilyenre gondoltál. Kb. 30-35 éves a ház, téglának mondják, a belső falak azok is, de a külső valószínűleg beton, viszont nem az előregyártott, nem panel. Ha mégis érdekel, szólj, honlapom ugyan nincs, de hirdetést több helyen is adtam fel képekkel.

 

A hirdetős oldalakkal az a gáz, hogy ott is előnyt élveznek az irodák, ezen nagyon ki is akadtam. Írok egy példát.

Egy bizonyos oldalon meghirdettem a lakást, a hirdetés ingyenes, de a képekért fizetni kell. Lehet bankkártyával, utalással, vagy csekken, és a képek akkor aktiválódnak, amikor a pénz beért, kártyás aznap, utalás 3-4 nap, csekk 1 hét. Irodáknak havi elszámolás, tehát ők azonnal képpel tehetik fel a hirdetést, fel is teszik minden nap ugyanazokat, így az én hirdetésem annyira hátra került, mire a képek aktiválódtak, hogy a kutya nem nézte meg, előtte pedig azért nem, mert nem volt kép. Esélyegyenlőség, ugye?

 

A minap arról próbált meggyőzni egy ingatlanos, hogy kössek vele szerződést, 3%-ért dolgozik, de az nekem nem kerül semmibe, mert én mondok egy árat, ő hozzáadja a 3%-ot és úgy adja el. Szerinte akkor sem az eladónak, sem a vevőnek nem kerül pénzébe. Noooormááális?????

Előzmény: HA-SLN (377)