Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 2178

Te Suba, én felvállalom!

 

20 éve, és korábban méginkább a mai baloldaloi parlamenterek mai szemmel nagyon szarul álltak az általad felsorolt fogalmakhoz, úgy álltak hozzá, mint egy kommunista párt tagja bármely szocialista országban (bár megjegyzem Magyarország volt állítólag a legvidámabb barakk). Közben eltelt 20 év. Ennek megfelelően az  sem jó kérdés, hogy mit csinált 60 éve a mai jobboldal poltikai elődje, pedig az ezerszer szörnyűbb volt, mint az amit kérdzel. Épp ezért szokták pl. az akkori cselekedeteket (az akkori magyar kormány és közigazgatás tetteit is) emberiségellenes bűncselekménynek nevezni.

 

Tudom, hogy Dunyha szerint én nagyon lefogult vagyok és lécci tudd be ennek, hogy megint áthallásosnak érzem a x+1 leggazdagabb magyar listájára való utalásodat, de szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kérdésednek az alábbiak szerint is van értelme:

 

Valaki vállalja már fel azt is, hogy a mai un. polgári parlamenterek, a minket manipulálni próbáló domináns sajtókutyák, aztán a korábbi élkommunisták (jelenlegi melldöngető nemzetiek), akik most a száz leggazdagabb magyar között leledzenek ugyan miket mondtak húsz évvel ezelőtt, mikor egy április 4,-én, vagy egy november 7.-én kirajzottak az országban ünnepi beszédeket mondani.

Hogyan viszonyultak akkor a piacgazdasághoz, a magántulajdon szentségéhez, a NATO-hoz, a nagyhatalmakhoz, a nemzetközi nagytőkéhez,  az EU-hoz, stb. és hogyan viszonyulnak mindehez ma.

 

Sőt igazán frankó e két kérdés egyidejű feltétele

Előzmény: suba-1 (2174)