lokomotivum Creative Commons License 2006.02.21 0 0 1609

"Mi már reggel óta húzzuk az igát..."

Egy kicsit sajnálom is érte magunkat :o)

A Solaris számmal kapcsolatban feltett kérdésem el is lett kapkodva, mert féltem ,hogy lemaradok a műsor fonaláról. Attila a műsor folyamán elmesélte, hogy a Solarist a gálaműsorban adták elő. Erre kaptam fel a fejem, mert végig abban a hitben éltem, hogy ez volt a versenyprodukciójuk. Aztán feltettem a kérdésem, de azt valahogy rosszul fogalmaztam meg, mert tulképpen arra lettem volna kiváncsi, hogy akkor viszont melyik számukkal szerepeltek, az valahol megjelent-e egyáltalán.

Kérdeztem az LA 2026 címe kialakulásának körülményeit, amire a válasz lényege már korábban tudott volt részünkről cirrocumulus révén. Talán annyi volt az újdonság, hogy Attila azt mondta a "Blade Runner" c. film inspirálta őket e kompozíciójuk megalkotására.

Volt még egy kérdésem a 3. archív kapcsán. Attila a hossza kapcsán annyit mondott, hogy kb. 70 percnyi anyagot terveznek rá, és ígérték, hogy itt nem lesz akkora időhézag mint az első kettő archív között.

Ha már belejöttem, elmondom hogy cirrocumulus Mexikói dvd-s kérdésére azt ígérték, hogy az áprilisi koncerten már kapható lesz. :O)))