Törölt nick Creative Commons License 2006.02.18 0 0 218146

A te hozzászólásod volt az anyában a 218137. hozzászólás. Naponta átlasgban így is dobtok ide 100 fölötti hozzászólást. Ha mindenki aki most a vasutasfórumokra ír csak ide írna állítom neked, hogy percenként legalább egy hozzászólás lenne. Ez óránként hatvan és két óránként ugye 120 hsz.

Szerinted akkor az anya követhető lenne?

Én hajtom a forma 1999-et, hát futamok idején ha nem egyfolytában a fórumot lesed futam után barátom emberes dolog megtalálni a téged igazán érdeklő hozzászólásokat. Pedig ekkor általában nem pörgetjük a fórumot soha 50 főnél többen!

Amit ti nem vesztek soha tudomásul: egyre többen többen férnek hozzá ma már az internethez az anya alapítása idején lehetett annyi látogató mint mondjuk most a Fűtőházas fórumnak. Mára ha mindenki az anyát látogatná akkor igenis saját magát folytaná meg a fórum.

Ebből egyenesen következik, hogy akiket egy egy téma jobban érdekel azok annak a témának nyitnak egy fórumot annak reményében, hogy nem egyedül őket érdekli a téma! Ha a fórum él és sikeres mert látogatják de te nem látogatod valóban esetleg veszteség érhet téged! Ha él de nem látogatja senki akkor meg számodra nem jelent semmit. Te sem látogatod és kész a modi egyszer észreveszi, hogy nem men és beolvasztja az erre a célra kijelölt szak topikba vagy törli!

Szal próbáljátok elfogadni az új topikok megjelenését, mert ez egyenes következménye annak, hogy egyre többen neteznek és egyre többne érdeklődnek szerelmünk a vasút iránt. S ez szerintem nagyon nagyon jó, s számomra különösen nagy örömet okoz!

Előzmény: HLP (218140)