Slint Creative Commons License 2006.02.16 0 0 79

Én egy betegesen autófetisiszta ember vagyok, a különlegességek nagy barátja, ugyanakkor valamennyi realitásérzékem is van. 26 éves vagyok, ergo nem minden pénzemet akarom egy autóba ölni. Persze, Quattroporte, Kappa, Ghibli, igen, nekem is ezek kellenének, de egyszerűen nem vagyok hülye. Vezetek ugyan pár éve, de közel sincs akkora tapasztalatom. Másfelől pénzem se. Vagyis van, de pont arra kell hogy majd később meg tudjak engedni magamnak egy Ghiblit, gondolom érthed. Az ember talán akkor is stílusos és nagyvonalú, ha tudja a saját határait, nem? Nézd, amíg nem egy Ghibli, vagy egy Kappa, addig nekem tökmindegy mi van alattam, csak ne kelljen vele hetente a szervízbe járni, úgyse vált ki belőlem semmilyen érzelmet, nem érdekel, csak menjen és ne essen szét.

Ráadásul(ezek alapján gondolom egyértelmű), hogy a láncos, kopasz kigyúrt, politikus, cégtulaj vonalhoz semmi közöm. Ergo dukál nekem is valami ilyen digó, mint mondtam a múltkor, a temperamentum nagyon azonos.

Ugyanakkor mondhatjuk, hogy modern vagyok, tehát eléggé lenyűgöz pl az új Focusban az a bizonyos Sony Hifi, amit volt szerencsém hallani, látni, és kibaszott jó. Mivel zenélek, meg imádom a zenét, (jelenleg a focusomban tönkre van menve a rádió, ne tudd meg milyen kínokat élek át) ezért létszükséglet lenne, hogy tudjak zenét hallgatni a kocsiban. Meg hogy automata klíma, meg diesel, és kevés fogasztás, egy tankból 1000 km, meg ilyen egyéb finom dolgok. Meg így egy Ford után, tudom hogy jó dolog a Ford is. Tudod miért? Mert se nem ilyen németes, se nem semmilyen, nem hasonló semmihez, Ford és kész. Én szeretem az egyenes dolgokat, márpedig ez az. Pl nem egy dögunalmas Volvo, Saab, Audi, Skoda, VW, ahol mind ugyanúgy néz ki, a Fordnak legalább vannak izgalmasabb dolgaik, lásd ST szériák, GT szériák. Szóval én bírom a márkát, bírom ha modern valami, a mindennapokra. Azonban mániaként mindenképp muszáj lesz valami ilyet is venni. MUSZÁJ, egyszerűen, szóval nemsokára biztos hogy két autóm lesz, eggyel majd munkába járok, csendben, zenét hallgatok, biztonság, satöbbi, új, a másik meg valami ilyen amiről beszéltünk. Nekem ez lenne az optimális.

Előzmény: kswturbo (78)